Yardım Lütfen N8 mi Xperia Neo mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Lütfen N8 mi Xperia Neo mu?
Arkadaşlar telefonu ayıplı maldan vermiştim bana 1 yıllık fiş verdiler 1000 tl değerinde.

sizce biraz daha beklesem mi yoksa n8 veya neo mu alsam.

oyun oynayan birisi değilim. benim için önemli olan görüntü kalitesi, internet, dayanıklılık, ses, ve özellikle office tarzı programları açabilmesi.

fnldstntn

Üye
Bence neo al uygulamalar bakımından daha iyi symbiana güre...

harun22

harun22

Üye
Neo ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
neo ücretsiz office dosyalarını .doc .ppt fln açıyor mu?

Lenneth

Üye
Neo

----------Eklendi @ 18:42:13 ---------- Yazıldı @ 18:41:41 ----------

neo ücretsiz office dosyalarını .doc .ppt fln açıyor mu?

Açıyor olması lazım.

Symbian'la ofis dosyalarını açıp düzenlemek eziyet, makine kasım kasım kasılıyor.

61semih

61semih

Üye
neo tabıkı ınternet performansı n8 den katkat ustun n8 ın tek ustun tarafı kamerası ama neo nun kamerasıda gayet guzel.tasarım olarak şahsen neo daya guzel duruyor teknık ayrıntılara gırmıyecegım herkez farkında zaten hangısının ustun oldugunda.bunlara bır alternatıf lg optımus black olabılır bence bu ıkısındende guzel telefon dıkkete almasın

furkan5800

furkan5800

Üye
tabiki neo

harun22

harun22

Üye
neo tabıkı ınternet performansı n8 den katkat ustun n8 ın tek ustun tarafı kamerası ama neo nun kamerasıda gayet guzel.tasarım olarak şahsen neo daya guzel duruyor teknık ayrıntılara gırmıyecegım herkez farkında zaten hangısının ustun oldugunda.bunlara bır alternatıf lg optımus black olabılır bence bu ıkısındende guzel telefon dıkkete almasın

Evet Optimus Blackte iyi bir seçim olur fakat Neo daha üstün özelliklere sahip ve fiyatları aynı.

anılbaran

anılbaran

Üye
neo da dehset cıhaz dır guzel dır ama n8 de guzel dır her zaman n8 de alalbılırsın neo da hangısını sevıyosan onu al sonra pısman olma ıcıne sinmesse alma :oke:

maNthis

Üye
neo tabiki

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
ikiside güzel telefonlar. n8 kötü felan değil kasmıyorda çoğu arkadaş kullanıyor hiç bir şikayetleri yok. dışarıda da çoğu kişinin n8 kullandığını görüyorum. bu kadar çok tercih eden olduğuna göre kaliteli bir telefon. NEOda çok güzel bir telefon. kısacası senin kararına kalmış hangisini alırsan al pişman olmazsın.

St*

St*

Üye
Neo :)

optimux

Üye
Görüntü kalitesi ikisinin de yüksektir. İkisi de dayanıklıdır. İnternet dersen neo'da flash desteği var ve 1ghz işlemci ile yüksek performans verir.N8'de flash desteği yok ve 680 mhz işlemciyle daha düşük performans alırsın. Office uygulamaları dersen android markette bolca bulabilirsin.

Yani kısaca neo daha iyi.:oke:

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
optimus black düşünmüyorum, hem arka kamerası olan 5 mp benim için az hem de malzeme kalitesi kötü..

Arkadaşlar Xperia Neo ve N8 arasında malzeme kalitesi olarak ne fark var sizce?

N8'inki çok iyi gorilla glass cam ve aliminyum kasa, peki Xperia Neo'su olanlara özellikle soruyorum ekranı nasıl? çizilme sorunu var mı?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Özellik olarak neo daha üstün sonuçta daha yeni bir model.
Ama tasarım ve kalite olarak N8 çogu telefondan üstün ve zirve için yarısır bu konuda.

mertcb

mertcb

Üye
Kamera dışındaki her şeyde neo daha iyi :oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Herseyde denemez bana kalırsa ama forumun genel bakısı islemci odaklı oldugu için bende neo dedim.
N8'in islemci tabanı neo kadar basarılı degil ama güçlü bir gpu ve ne kadar begenilmesede(!) yazılım donanım uyumuna sahip.
Belle güncellemesi ile N8 Neo'yu aratmaz performans bazında belkide fark bile atabilir pek net konusamam.
İkiside alınası telefonlar ama N8'in kamera,ekran ve kalite artısı da var.

hsnUSTA

Üye
Nokia touch olayında kesinlile bitmiştir. Dokunmatik devrimine daha yeni yeni adapte olmaya başlayan, google i elinin tersi ile iten. Microsofttan bi halt alamayan, saçmasapan, symbian denen kendilerince güya O.S. olan bir yazılım kullanan bir markadır benim ve dünyada birçok kişinin gözünde. 5800 denen basmatik br cihazı hala 500TL seviyesinde satmaya cürret edecek kadar da akıllı bir şirket nokia.
O devir artık kapanmıştır arkadaşlar. Teknolojiden 1 gram anlayan bir adam günümüzde nokia ya 1 kuruşunu vermez artık. Zaten pazar payı ve marka değerinin nereden nereye geldiğine bakınca bu söylediklerimin bir nevi ıspatını göreceksiniz.
Seçim sizin..

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Tasarım,kalite,kamera bakımından ve en önemlisi sağlamlık konusunda N8 daha iyi ama Neo'nu da tipi güzel özellikleri iyi android severim Sony Ericssonları da ikisi de güzel telefonşimdiden hayırlı olsun hangisini alırsan :)

y n s c n

y n s c n

Üye
Bu ikisi arasında neo daha mantıklı görünüyor.. N8'in stabil sorununu toplumumuz cok iyi biliyor su an..
Neo'nun pek tasarımını beğenmesemde tavsiye ediyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt