AHMED...
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şuanda iniyor dostum nedir ismi cismi bu apk nin nasıl kullanırız denedin miLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bilgisayar olmadan pek sağlıklı olmuyor arkadaşım
Oh be yardım eden biri çıktı kaçırmayalımVenüs 5i maxiplus 5 i ace 2 yi root ederken ben hep pdanet programını kullandım pdanet programını yüklemeyi venüs 5 root etmede anlattım yükledikten sonra pcden unlock root yada başka bir root programı ile dene rootu
Abi eğer kingo root ile yine başarısız sonuç aldıysan verdiğim linktekini dene ben sadece discovery elite için paylaşmıştım fakat bazı cihazlarda da işe yarayabilir bi root yöntemi istersen bir dene :
Discovery Elite Root [Yeni] (PC) - MaxiCep
Tek yapman gereken benim Elite için anlattıklarımı sen kendi cihazın için uygula abi sanırım sorun olmaz.
Ya burda önemli iki şey var
1) Kullandığımız root uygulamasının cihaza destek vermesi
2) Doğru driverı kurmak
Örneğin kimi telefon üreticileri telefonlarının sistem dosyaları üzerinde değişiklik yapılmaması için verdikleri driverların içine root atmayı engelleyecek ya da bootloader kilidinin açılamamasını sağlayacak türde yazılımlar ekleyerek bizim cihaz üzerindeki yetkilerimizi kısıtlıyorlar bu yüzden her zaman için cihazın orjinal driverlarını yükleyerek işlem yapmayı doğru bulmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?