Uygulama [YARDIM] Google Play Store Sunucu ile guvenilir bir bağlantı kurulamiyor

Sponsorlu Bağlantılar

erol2009

Üye
    Konu Sahibi
[YARDIM] Google Play Store Sunucu ile guvenilir bir bağlantı kurulamiyor
Merhaba arkadaşlar telefonuma root yapmistim kaldiridm ve sonra format attım google play store girince sunucu ile güvenilir bir veri bağlantısı kurulamiyor diyor lütfen ilgilenin.

yunusbulet

yunusbulet

Üye
odinle orjinal rom yukle duzelir.

erol2009

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum note 2 orjinal yazilim i nerden bulurum

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
baglantiniz aciksa kurulmasi gerekli.

yunusbulet

yunusbulet

Üye
sammobile.com a git bulursun

erol2009

Üye
    Konu Sahibi
Hersey acik ama olmuyor 20 kere format attim netdeyse

- - - Eklendi - - -

Bu romlardan hangisini yuklicem ben cok var burda

yunusbulet

yunusbulet

Üye
telefonun ayarlar>telefon hakkinda buraya bak ana bant surumunde ne yaziyo ona gore indir

duderyan_21

Üye
Selam kardeş sıkıntı rom ile alakalı değil format atınca oluyor çözüm çok karmasık bana özelden ulaş sana anlatıyım [email protected]

Mem_et

Mem_et

Üye
Arkadaslar ayni sorunu bende aliyorum yardimci olurmusunuz

erol2009

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ben her yolu denedim olmuyor tek çare yeni rom atacaksın.

Mem_et

Mem_et

Üye
Bu arada hallettim sorun çözüldü. Kies ile guncelleme yatim normalde root vardi oda kalkti guncellemeden sonra sorun bitii.

olkay123

Üye
Arkadaşlar orjinal romunu yüklemeden de sorunu halletmeyi başardım system/etc/hosts dosyasini rooot explorer ile açın ''127.0.0.1 localhost #127.242.87.103 android.clients.google.com mtalk.google.com'' tırnak işareti olan yeri yapıştırin hosts dosyasinin icerisine sorununz cözulecektir.

kamboz

kamboz

Üye
selam root explorer den system / etc / host dosyasını sil bağlanır.....

• Beğen
Tepkiler: acnyrt, carlito. ve 20gokhan

yigitsan26

Üye
Arkadaşlar samsun galaxi 10.1 GT-N8005 android işletim sidtemi 4.1.2 tabletime root attim, 3 gün sorunsuz calisiyordu hersey, fakat daha donra google play store ye girmek istediğim de g-mail adresimi ve şifremi girmemi istedi, adres ve şifreyi girdikten sonra şu uyarı ile karşilaştım
" Sunucu ile güvenilir bir bağlantı kurulamıyor.

Bu, geçici bir sorun olabilir veya android cihazınızda veri hizmeti kullanılmıyordur. Sorun devam ederse müşteri hizmetlerini arayın.

__Derdime derman lütfen :( Memet arkadaş kies ile güncelledim sorun ortadan kalktı diyor bende tabletime samsung kies i indirdim fakat bu bir dosya paylaşım programı güncelleme ile alakası yok ya da ben yanlış programı indirdim. binbir turlu yol denedim ama bir çözüm bulamadım son umudum maxi cep ailesi...ACİL YARDIMK
Arkadaşlar orjinal romunu yüklemeden de sorunu halletmeyi başardım system/etc/hosts dosyasini rooot explorer ile açın ''127.0.0.1 localhost #127.242.87.103 android.clients.google.com mtalk.google.com'' tırnak işareti olan yeri yapıştırin hosts dosyasinin icerisine sorununz cözulecektir.

dediklerini bire bir yaptım taki host dosyasına kadar host dosyasını tıklayınca Text Viever, SQLite Databade Viewer, Linux Script Handler, APK Handler, Text Editör, Zip Viewer, Tar Viewer, Rar Viewer dosyalari var. Bu verdigin yaziyi nereye ekleyecem ki... Bi metin belgesi yada not brlgesi turunde birseye ancak kopysls yspidtir yapabilirix baska turlu host dosyadinin icine verdigin yaziyi atmak mümkün degilSonunda kesin çözüm bulundu arkadaşlar. Freedoom adli pragramı indirdim, google ye yazin program cikar tablet telefon farketmez 2 si içinde ayni işlem geçerli, programi kurun cihazinizi kapatip acin sorun ortadan kalkacaktir. Eğer sorun hala devam ediyor ise birkaç defa aynı işlemleri uygulayın muhakkak sonuç alacaksınız

kalem53

kalem53

Üye
Selam arkadaşlar ben samsung galaxy note 10.1 gt n8005 modelini kullaniyorum ve çok büyük bir sorunum var ve bu konuda bilgili olan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olsun "sorunum şu, tabletimi rootladim ve sistem dosyalariyla çok oynadım. Ve sonucunda internetten hicbir video izleyemiyorum. Video kaydedeniyorum youtube programindan veya internet sitesinden hiçbir şekilde video izleyemiyorum. Kisacasi hapi yuttum. Yeni sistem yuklemem gerekiyor sanirim ama hiçbir bilgim de yok facemden bilgisi olan arkadaşlar bana bi ulaşa bilirmi "

ygtkrtl

Üye
Ayni sorun bendede var note2 kullanicisiyim
Elinde note 2 turkiye stock rom olan atabilirmi birde izliyecegim adimlari yazarsaniz sevinirim

theeternal

theeternal

Üye
evet hots silcenhost :D

cencenn

Üye
arkadaşlar bende samsung tab 3 sm t210 root yapmıstım rootu kaldırdım rom yuklemedım ama aynı sorunu bende alıyorum ve pek fazla anlamıyorum ne yapmam gerekiyor tam olarak lütfen yardım edin

Üst Alt