Uygulama [YARDIM] Google Play Store Sunucu ile guvenilir bir bağlantı kurulamiyor

Sponsorlu Bağlantılar

kalem53

kalem53

Üye
arkadaşlar bende samsung tab 3 sm t210 root yapmıstım rootu kaldırdım rom yuklemedım ama aynı sorunu bende alıyorum ve pek fazla anlamıyorum ne yapmam gerekiyor tam olarak lütfen yardım edin
Evet tabletimde ayni sorunla bende karşilaştim sana tavsiyem şu arkadaşim kesinlikle garantisi varsa götur adamlar baksin yoksa internetteki yöntemler tehlikeli tabletim azdaha çöpe gidiyodu

sayklan

Üye
Host dosyasını silmeme sistem izin vermiyor ne yapabilirim ?
:züü:

kamboz

kamboz

Üye
root explorer programıyla yapacaksın

sayklan

Üye
Hocam tüm root explorer programlarini kullandim silmeme izin vermiyor, sonra root atip tekrar yaptim gene olmadi, telefona hard reset attim açma ve ses kisma tuslarina basarak gene olmadi, freedom u yukledim uygulama ayarlarından durmaya zorladim gene olmadi, google play'i tekrar yukledim olmadi, en son telefonun ayarlar kismindan fabrika ayarlarina don seçeneğinden herşeyi sildim sonra duzeldi. General mobile discovery için geçerli bunlar afyni sorunu yasayanlar benim denediklerimi sirasiyla denesin. Yardimlariniz için tesekkur ederim :D

kamboz

kamboz

Üye
root explorer a gir system etc yap şimdi : sağ üstte gri zeminli button içinde mount R/W yazıyor ona bas - Mount R/O olacak ozaman silebilirsin kardeşim

seewee

Üye
arkadaşlar yukardaki çözümlemelerin hepsini yaptım ama malesef olmadı. ne formatla, ne hard resetle, ne root explorer ile host dosyasını silmekle ki silmeyi beceremedim. eski tarihli yedekten yükleme bile yapılmıyor şu anda. mount r o yaptım gene silmedi. başka alternatif var mı acaba

byfrodo363

Üye
Allah razı olsun

Onurss0633

Üye
Adamsın Kardeşim Çok Sağol Deli Olucaktım İki Gündür Bununla Ugraşıyordum Denemediğim Şey Kalmamıstı Birtek Bu İşe Yaradı Sağol.

selam root explorer den system / etc / host dosyasını sil bağlanır.....

• Beğen
Tepkiler: kamboz
kamboz

kamboz

Üye
eyvallah kardeşler paylaşılmayan bilgi - bilgi değildir....

evomas

Üye
adfree veya ad away kullananlar varsa uygulamadan reklamlara izin verin düzeliyor.Host dosyasıyla alakalı bir durummuş gerçekten.
Teşekkürler.2 yıldır ilk defa başıma geldi

• Beğen
Tepkiler: kamboz

walkkkk

Üye
root exploler lazım yardımcı olun host dosyası silecem

MakeLofT

Üye
Beyler bisey yapmanıza gerek yok sadece root explorer indirin yannız telefonun root olması lazım aramaya gelip Hots yazıp belgeyi silerseniz sorun ortadan kalkar ;D

tahsin4343

Üye
Banada read-only file system dior yani silinmiyor yardim edin lutfen

kamboz

kamboz

Üye
"root ex v3.3.5 full "

programı açınca sağ üstte mount R/O butonuna tıkla mount R/W olacak o zaman yapabilirsiniz.

Üst Alt