yardım edısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
yardım edısınız
arkadaslar sıze bı kaç bısı soracam benım kız kankam var oda facebook tan para ıstıyormus sanırım sahte kız hesabıyla bunu takıp edıp durmuslar ve en onundada herseyını ogrenmısler onlarda polısmıs savcılıga verecekler polıseve geecekmı sımdı kanka napacak bı yardım edermısınız

SHS

SHS

Üye
ne diyon ahmet tane tane türkçe anlat şunu

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR ve Revengeful

muratcan1905

Üye
Sanırım bir arkadaşı facebook üzerinden başkalarından para istiyormuş. Polislerde sahte hesaplarla bunu izlemişler ve tespit etmişler savcılığa vereceklermiş. Polis eve gelir mi diyor.
benim anladığım bu yanlışsa daha açık anlatmalısın

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR, SHS ve Revengeful
greenmile

greenmile

Üye
dolandırıcılıktan her türlü alırlar:D

spy ghost

spy ghost

Üye
arkadaşın adresini ver de polisten önce biz bir soğuk su götürelim :kop: allahım ya kendini uyanık sanan acayip çoğalmış

'Patron

'Patron

Üye
Bence ülkeyi terketmesi tek çözüm

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım bir arkadaşı facebook üzerinden başkalarından para istiyormuş. Polislerde sahte hesaplarla bunu izlemişler ve tespit etmişler savcılığa vereceklermiş. Polis eve gelir mi diyor.

dogru anladın

----------Eklendi @ 19:12:30 ---------- Yazıldı @ 19:11:39 ----------

Bence ülkeyi terketmesi tek çözüm

anladım yasıda kucuk

greenmile

greenmile

Üye
sebeke misin lan siz bi ara sende istiyodun :D yas kucuk diye yirtarim sandiniz degil mi:D

Symbianist

Symbianist

Üye
Akacak kan damarda durmaz.

SHS

SHS

Üye
helal usta ben çözemedim :ehe

• Beğen
Tepkiler: muratcan1905

Anıl Umut

Emekli Yönetici
:sukur:

Symbianist

Symbianist

Üye
Az daha yazsan mahkeme sonucu da belli olacaktı. Tam heyecanlı yerinde kesmişsin. Hatta phasan sussun sen anlat nasıl oldu olay :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Yardım etmem sonra beni de atarlar içeri :D

anılbaran

anılbaran

Üye
babam polis hayırdır :cool:

anılbaran

anılbaran

Üye
tavsiye :bekleyin. Bişi olmaz. Bişi olursada bişi olmaz. Olmadı merkez korakola gidin . Böyle bi durum vamış deyin. Teslim olmaya geldik diyin.Zaten kayıtlardan bakarlar vamı yokmmu diye . Bence en iyi evde durun. Bişi olmaz takmayın yani :)

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
tavsiye :bekleyin. Bişi olmaz. Bişi olursada bişi olmaz. Olmadı merkez korakola gidin . Böyle bi durum vamış deyin. Teslim olmaya geldik diyin.Zaten kayıtlardan bakarlar vamı yokmmu diye . Bence en iyi evde durun. Bişi olmaz takmayın yani :)

ozelden bana facebook verırmısın

'Patron

'Patron

Üye
ozelden bana facebook verırmısın

----------Eklendi @ 12:21:49 ---------- Yazıldı @ 12:21:33 ----------

işte bu güzel kardeşim

• Beğen
Tepkiler: Symbianist ve anılbaran
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
sayfa bulunamadı dıyor

anılbaran

anılbaran

Üye
sayfa bulunamadı dıyor

insan tıklamadına önce lınke bakar dımı :D orda ney yazyıyor dımı .Burdan pm atabilirsin face ile ugraşmıyom şimdi :)

----------Eklendi @ 13:12:27 ---------- Yazıldı @ 13:12:10 ----------

----------Eklendi @ 12:21:49 ---------- Yazıldı @ 12:21:33 ----------

işte bu güzel kardeşim

:yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt