Yardım Edin Artık [YARRRRDDIIIMMM]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tekeci11

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Edin Artık [YARRRRDDIIIMMM]
Merhaba Arkadaşlar;

Opera Mini 6 İndirdim Gerçekten Süper, Çok Şaşırdım. Ancak Opera'yı İndirme Amacımı Tam Olarak Karşılayamadı. Ben Normal PC Opera'da ki Gibi "Sayfa Yenileme Süresi" Diye Birşey Bekliyordum. Kısa Şöyle Anlatıyım Ben Mini Opera'da 2 Sekme Açıcam Ve Bu Sekmelerin Birisine 5 DK Yenileme Süresi Diğerinede 10 DK Yenileme Süresi Vericem Ama Sanırım Bu Özellik Opera Mini 6'da Yok. Çözümlerinizi Bekliyorum Ne Yapıp Ne Edip Benim Bunu Yapmam Gerek Eğer Bu Özellik Opera Mini'de Yoksa Bu İsteklerimi Karşılayacak Başka Hangi Mini Tarayıcıyı Önerirsiniz?

fnldstntn

Üye
opera mobile 6.1 dene....

mstf_l

mstf_l

Üye
birincisi operanın hicbir surumunde oyle bir ozellik yok ikincisi bilgisayara yakın bir gorunum ve kullanım istersen opera mobile kullan ama opera mini daha hızlıdır

tekeci11

Üye
    Konu Sahibi
Hızlılık Benim İçin Hiç Önemli Değil. Opera Mobile'de Böyle Bir Özellik Var mı Yada Mozilla'nın Mobile Sürümünde Falan Böyle Birşey Mevcut mu? Benim Ne Yapıp Ne Edip Bunu Yapmam Gerek Çözümlerinizi Bekliyorum...

----------Eklendi @ 15:11:40 ---------- Yazıldı @ 14:05:57 ----------

Kimse Bilmiyormu?

mstf_l

mstf_l

Üye
operadada benim bildigim hicbir tarayıcıda da bu ozellik yok ve fİrefox un mobil surumu yok

tekeci11

Üye
    Konu Sahibi
Yani Dediğim Şey Hiçbir Şekilde Olmuyormu? Bi' Çözüm Söyleyin Lütfen Mutlaka Olmalı...

nalcam22

nalcam22

Üye
androıd ıos ve meego ıcın frefox var

tekeci11

Üye
    Konu Sahibi
Onlar Beni İlgilendirmiyor. Nokia E71 Kullanıcıyım Ve Bu Soruna Bi' Çözüm Bulmam Gerek...

tekeci11

Üye
    Konu Sahibi
Bu Konuda Yardımcı Olucak Kimse Yok mu?

__xXx__

__xXx__

Üye
arkadaşım o dediğin şey symbian için geçerli değil android ve ios u bilmiyrum ama ben opera mobil kullanıyorum 5dk da bir 10 dk da bir diye ayarlanmıyor ama sık sık sayfa yeniliyor

darkblademaster

darkblademaster

Üye
operanın hiçbir tarayıcısında böyle bir özellik yok ..

tekeci11

Üye
    Konu Sahibi
Yani Yapmak İstediğim Şey İmkansız? Hiçbir Yolu Yok?

__xXx__

Emin misin? Eğer Öyleyse Konuyu Kilitleyebilirim (:

__xXx__

__xXx__

Üye
dediğim gibi ben de opera mobile kullanıyorum ama senin dediğin gibi bir özellik yok tabi diğer işletim sistemi için üretilmiş programlar da var mıdır bilemem

TheCower

TheCower

Üye
Opera 4.2 nin handler gibi editlenmiş hali var. 6dan daha güzel ve oto reload var. Yani var. Ykhandler.com dan indir. Opera mini 4.2 mod 6 gibi uzun bir yazısı var

tekeci11

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobile 4.2'de Sekme Var mı? Ve Nokia E71 İçin Download Linkini Atarmısın?

tekeci11

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobile 4.2'de Sekme Var mı? Ve Nokia E71 İçin Download Linkini Atarmısın?

tekeci11

Üye
    Konu Sahibi
Cevap Yok muuu?

Okeanus

Okeanus

Üye
operanın kendi forum sitesine bakmayı dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt