Yardım Edin Arkadaşlar Bir Zahmet......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asta_212

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Edin Arkadaşlar Bir Zahmet......
6600 da mp3 ü kopyaladım hafıza kartına.zil sesi olarak ayarlıyorum ama desteklenmiyor diye bir yazı çıkıyor.mp3 zil sesi yapamadım olmuyor bu işin kuralını kaidesini bilen varsa bir yardım edebilirmi acil.neden acaba bir erlerde eksik bişey mi yapıyorum acaba yardım lütfen.....

Dark saga

Dark saga

Üye
<div class='quotetop'>(asta_212 &#064; Mar 19 2006, 11&#58;28 PM) [post=301217]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
6600 da mp3 ü kopyaladım hafıza kartına.zil sesi olarak ayarlıyorum ama desteklenmiyor diye bir yazı çıkıyor.mp3 zil sesi yapamadım olmuyor bu işin kuralını kaidesini bilen varsa bir yardım edebilirmi acil.neden acaba bir erlerde eksik bişey mi yapıyorum acaba yardım lütfen.....
[/b][/quote]
6600 da mp3 leri zil sesi yapamassın.

__Midas__

__Midas__

Üye
6600 da mp3 zil sesi yapılabiliyor bir codec yükleniyordu galiba (dosyalarda mevcut) daha sonra mp3 leri hafıza kartındaki digital sounds klasörüne kopyalayınca oluyordu...

BEKOTM

Üye
<div class='quotetop'>(asta_212 &#064; Mar 19 2006, 11&#58;28 PM) [post=301217]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

yapabilirsin ama mp3 programını yüklemen lazım oda burda var vikinggames.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt