Yardım edermisniz kararsız kalıyorum yorumlardan dolayı. telefon almayı düşünüyorum ama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maximums

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edermisniz kararsız kalıyorum yorumlardan dolayı. telefon almayı düşünüyorum ama
tam karar veriyorum telefonu almakta nokia x3-02 yorumları görünce vazgeçiyorum. almışlar 2 gün sonra bozulmuş,dokunmatiği çalışmamış, şarjı az gidiyormuş v.s. v.s. v.s.
hem dokunmatik hem tuşlu olmasına wi-fi ve 5mp kamerasına kapıldım nokia x3-02 nin ama yazdıklarımın hepsinde srunla karşılaşmışlar.

2 marka var aklımda. samsung ve nokia fiyat aralığı 300-350 arasında sağlam kaliteli eğer bildiğiniz modeller varsa yazarsanız çok sevinirim
saygılarımla

Uruloki

Uruloki

Üye
valla arkadaşımda var X3-02 çok süper cihaz bence tasarımı hafifliği filan belki kamera üzebilir seni o kadar

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
nokıa 5235

Ocean258

Ocean258

Üye
Nokiadan vazgec bence.. symbian kullandıkları ıcın.. android 2.2. cok daha ıyı.. samsungda olabılır lg de alabılırsın.. en son cıkartdıgı optimusblack cok guzel telefon olmus. bakmanı tavsiye ederim.

Uruloki

Uruloki

Üye
Nokiadan vazgec bence.. symbian kullandıkları ıcın.. android 2.2. cok daha ıyı.. samsungda olabılır lg de alabılırsın.. en son cıkartdıgı optimusblack cok guzel telefon olmus. bakmanı tavsiye ederim.

iyice fandroid olduğun belli adam orda 300-350 tl diyor sen android 2.2 yok lg optimus ya iyice uçtunu o fiyata bir tek lg optimus me var ki o da o kadar ucuz değil ve yine nokia yayı tercih etme symbian bitiyor demişsin ya X3-02 symbian mı kullanıyor java sistem şimdi dersin ki series s40 ya symbian çekirdeği ile oluşturulmamış bir sistem lütfen az düzgün yorum yapın artık

buket2

buket2

Üye
android froyo işletim sistemine sahip optimus me öneririm... fiyatı 400 tl civarında ancak kampanya varmış su an TİM lerde eski telefonunu 50 tlye alıyorlar. böylece tlf 350 liraya geliyor.

maximums

Üye
    Konu Sahibi
teşekkrler yorumlarınız için

gözüm x3-02 de aslında ama kullananlar memnun olanlar çok çok az. lg kullanmıştım ilk modellerinden çok güzeldi fkat fiyatlarına baktım android de baktımda bütçemi aşmak istemiyorum o kadar çok para telefona ayıramam. gözüm çok yükseklerde de değil, tüm özellikler olsun ucuz olsun diyemem zaten yok öyle bir telefon... gerçi çok sms atarım dokunmatikler çabuk bozulur mu onu bilemiyorum...
android işletim sistemlere baktım fiyatları uçuk hepsinin en ucuzu lg o da 499tl.
çok kararsızım. dokunmatik çabuk bozulmayacağını bilsem samsungun wave sini alacamda güvenemiyorum. bir kere almak istiyorum 3-5 yıl kullanmak istiyorum...

silver021

silver021

Üye
tuş takımlara güveniyorsun dokunmatiğe güvenmiyor bozulur diyorsun. bence burda bi tezatlık söz konusu. Tuş takımları daha çabuk deforme oluyor. dokunmatik ekranların deforme olması söz konusu değil.
kapasitif ekran modelini kullanıyor waveler. yani binevi iphone teknolojisi. diğer bir artısı (kağıt) ekran superamoled kullanıor olması. yani piyasadaki tüm ekranlardan 100 kat daha dayanıklı. test sonuçlarına göre superamoled ekranları 200bin kez katlayıp açıyorlar. ve gözle görünür bir hasar yok sadece %6 parlaklık kaybı yaşanmış. Ayrıca dokunmatik ekran için kılıf kullanmana gerek yok. Ekran çizilmiyor. ben 8 aydır kullanıyorum kutudan ilk çıktığı gibi.
Genede karar senin. 5 yıl gözü kapalı kullanmak istiyorsan wave derim. özelliklede msj konusunda normal tuş takımlı bir telefonla 1 dakikada msj yazıyorsan bunda o süre 15 bilemedin en fazla 20 saniye sürer.

hoss

hoss

Üye
x3-02 nin ekranı rezistif dokunmatik o yüzden kullanışlı degil ve küçük ekranı var , onun yerine wave 525 alman da fayda var kapasitif ekranı daha iiyi bir model

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Wave alacaksanız çekinmeden alabilirsiniz ekranlar çok kaliteli çizilmesi zor ve yazmak tür takimli telefona göre daha hızlı ve basit

Ocean258

Ocean258

Üye

iyice fandroid olduğun belli adam orda 300-350 tl diyor sen android 2.2 yok lg optimus ya iyice uçtunu o fiyata bir tek lg optimus me var ki o da o kadar ucuz değil ve yine nokia yayı tercih etme symbian bitiyor demişsin ya X3-02 symbian mı kullanıyor java sistem şimdi dersin ki series s40 ya symbian çekirdeği ile oluşturulmamış bir sistem lütfen az düzgün yorum yapın artık
Optimus me yazacaktım black yazmıısım.. bu kadar gaza gelemene gerek yok... fanroid dedıgın seyın kelıme anlamını bıle bılmıyorum.. bende lg kullanıyorum o yuzden tavsıye edıyorum sen ne anlatmaya calastın anlamadım yanı..

Uruloki

Uruloki

Üye
Optimus me yazacaktım black yazmıısım.. bu kadar gaza gelemene gerek yok... fanroid dedıgın seyın kelıme anlamını bıle bılmıyorum.. bende lg kullanıyorum o yuzden tavsıye edıyorum sen ne anlatmaya calastın anlamadım yanı..

me o kadar ucuz mu??

Ocean258

Ocean258

Üye
2. elini bulur o fiyata..

maximums

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için
turkcelin kampanyası var babalar gününe özel tüm tlflarda 100tl indirimli... kampanya fiyatı ile dışardaki fiyat arasında 100tl fark ediyor...
dokunmatik kullanmadığımdan bozulma oranı hakkında bilgim yoktu ondan sordum... tümn tlefonlarımda tuş takımlarında mesaj atmaktan rakamlar siliniyordu da : ))))

Samsung S5253 Wave 525 de wifi si kamerası dokunmatiği sağlamlığı dayanıklılığı.
eğer bilgilendirirseniz sevinirim....
karar vercem çünkü 1-2gün içinde silver021 nicki üyenin söledikleri etkileyici. hepsi için mi aynı acep bu üstteki model içinde?

Uruloki

Uruloki

Üye
adam sıfır istiyorsa ne olck ayrıca birğey daha android 2.2 flash player 10 destekli me onları açıyormu ve işlemci hızı ne kadar

nonamex

Üye
Dokunmatikler tuşlu telefonlara göre daha hassas fakat biraz dikkatli kullanımla hiç sorun olmuyor.

technoshark

technoshark

Üye
Android işletim sistemli telefon almak en mantıklısı, kesinlikle.. hangisi olursa olsun android olsun ;) uygulamaları bedava, oyunları bedava... ;)

silver021

silver021

Üye
Android işletim sistemli telefon almak en mantıklısı, kesinlikle.. hangisi olursa olsun android olsun ;) uygulamaları bedava, oyunları bedava... ;)

androidin 350 400 TL ye iyi bir modeli yok malesef. hea var turkcell T10 lar felan ama ben elime alıp inceledim kullandım androidi haketmediğine kanaat getirdim.
Bu arada wave 525 gayet güzel hoş ve dayanıklı. İşim icabı şu aralar çok fazla sattığımız ürünlerden biriside odur. beyaz renkli modelini seçebilirsin. eğer fazla paradan kaçınıyorsan hepsiburada.comdan da sipariş vermeni öneririm. en azından 12 taksite böldürürsün ve vade farkı üstüne koymadan satın alırsın.
[video=youtube;Uf7OyYERjbc]http://www.youtube.com/watch?v=Uf7OyYERjbc[/video]

nonamex

Üye

Alt sınıf Android telefonlarla oyun oynayamazsın ki, gpu desteğinden yoksunlar.

technoshark

technoshark

Üye
İşte ondan bahsediyorum. üzerine biraz daha ilave yaparak androidli telefon alınması daha mantıklı tabiki alt sınıflarda android oyunlarını oynuyamıyacak.. şu zamandada androidli telefon daha mantıklı diye düşünüyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...