Yardım edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

red01

Üye
    Konu Sahibi
Yardım edermisiniz
Ben bir kaç gün içinde 5800 alıcam duydugum kadarı ile 8 gb hafıza kartı hediye ediliyormus bu kart kutunun içindenmi çıkıyor yoksa satıcı ayrıyettenmi veriyor
2. sorum ise ışık sızıntısı varmıs kapakta bunu açıklarsanız veya resim gibi bişey olan varsa elinde koyarsa alırken sorun varmı yokmu diye daha iyi bakabilirim
yardım edenlere şimdiden teşşekür ederim.
Telefonu mediamarkt veya vatan dan alıcam sizin önerebilecegiz biyer varsa yazarsanız sevinirim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Ben bir kaç gün içinde 5800 alıcam duydugum kadarı ile 8 gb hafıza kartı hediye ediliyormus bu kart kutunun içindenmi çıkıyor yoksa satıcı ayrıyettenmi veriyor
2. sorum ise ışık sızıntısı varmıs kapakta bunu açıklarsanız veya resim gibi bişey olan varsa elinde koyarsa alırken sorun varmı yokmu diye daha iyi bakabilirim
yardım edenlere şimdiden teşşekür ederim.
Telefonu mediamarkt veya vatan dan alıcam sizin önerebilecegiz biyer varsa yazarsanız sevinirim.
hafıza kartı telefonda takılı oluyor..ayrıca çıkmıyor
sağ üst köşede kasa açıklığı olabiliyor alırken dikkat et..sol üste bakıp iki tarafında aynı olmasına dikkat et..istediğin yerden al ama garantisi,faturası olmasına dikkat et..

Perfect!

Üye
telefonun kapagina bak aciklik varsa alma bide teknosadan al bence sigortada yapiyolar galiba 20tl filan baska neresi yapiyo internetten bakarsan bulursun

red01

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yardımınız için ama bu telefonun kapasitesi 16 gb degilmi çıkarılmıyosa nasıl yükselticez.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çıkıyor canım yerleşik değil yuvası var basıyorsun çıkıyor..

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Hafıza kartı telefona gömülü yani çıkartılmıyor bunu biliyorum sadece :)

asmcn

Üye
arkadaşlar yardım başlığı olduğu için bende buraya yazıyorum N97 im beyaz nokia ekranında kalıyor nokia yazısı var ama telefon açılmıyor.telefonu kapayıp tekrar açmam sonucunda bu hale geldi başka bir durum yok sizce ne oldu ve telefonuma yazılımı tekrar nasıl yüklerim software uptadater telefonu tanımıyor.Acildir!!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar yardım başlığı olduğu için bende buraya yazıyorum N97 im beyaz nokia ekranında kalıyor nokia yazısı var ama telefon açılmıyor.telefonu kapayıp tekrar açmam sonucunda bu hale geldi başka bir durum yok sizce ne oldu ve telefonuma yazılımı tekrar nasıl yüklerim software uptadater telefonu tanımıyor.Acildir!!
telefona hard format at virüs bulaşmış..

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Yani telefonu aldığında gömülü sanmıştım ilk başta ;) Kusura bakmayın yanlış bilgi ;)

asmcn

Üye
hard format konusunda yardımcı olabilir misin nadir?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sizde farklı olabilir ortadaki kırmızı ve yeşil ile yandaki kamera tuşuna telefon kapalıyken aynı anda basıyorsun elini çekmeden açma-kapama tuşuna basıyorsun ve telefon açılıyor eğer ülke,tarih falan sorarsa olmuştur yoksa bir daha dene..

asmcn

Üye
teşekkürler.heryolu denedim forumda o sayfaları buldum ama yok olmuyor ben bi servise yolluym e-mail programı çalışmıyo ztn bluetoothla bilgisayarada dosya da yolluyamıyodum.peki 2 aylık n97 yi kaça satarım fikriniz var mı?

cetin_21

Üye
benim galeri ve dosya klasörüm açılmıyor neyapmam gerekiyor 6600

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...