5800 Alıcam lütfen yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

red01

Üye
    Konu Sahibi
5800 Alıcam lütfen yardım.
Ben 5800 alıcam ama sizlerinde tavsiyesini bekliyorum sizce almalımıyım
Şuan Samsung S5603 Preston var onuda kardeşime verdim ve 5800 alıcam
araştırmalarıma göre kapaktan ışık sızıntısı mı ne varmış birde yeni sürümlerde fazla sorun olmuyormus yeni sürüm oldugun nasıl anlıyacagım sizlerden yardım istiyorum 5800 nasıl bir telefon ne gibi sorunları var lütfen yardım ederseniz sevinirim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim düşünme al..dikkat edeceğin tek şey yeni olsun ve sağ üst tarafta kapak açıklığı olmasın..

petrucci82

petrucci82

Üye
kardeşim düşünme al..dikkat edeceğin tek şey yeni olsun ve sağ üst tarafta kapak açıklığı olmasın..
valla benimki açık ya hem yeni hem açık nasıl edicez bilmiyorum bunun için servise gitmeye gerek var mı dostum yaaa...uğraşmak gerekir mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben 7 ay kullandım birgün kafama takmadım taş gibiydi telefon..

petrucci82

petrucci82

Üye
şimdilik ben de bunun için servise verip telefonun kasasını daha da açtırmayı düşünmüyorum..daha önce 6630 umla nokia servislerinde ömrüm tükendi..marka olarak nokia diyorum ama servis felaket...kulaklık girişi bozulur ekranı değiştirirler..ama yine de noki noki noki

Revengeful

Emekli Yönetici
5800 da nadiren donma problemi yaşanıyor ama telefon gerçekten harika

red01

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM ve 5800 Navigation Edition şimdi bunların hangisi yeni olan hangisin alayım

Utku

Utku

Üye
farketmez ama 5800 navigation edition renkleri daha güzel bence

arslan72

Üye
alacaksan kvklı al ama kamerası kapalı ortamda kötü ona göre

ozell91

Üye
ya al kardeşim ya boşver kapak açıklığını falan ben ilk alanlardan biriyim ve kapağı açık zaten bi yerde okumadanda farketmemiştim..rahatsız eden bi olay da değil..telefon gayet güzel tavsiye ederim heleki şu anki fiyatıyla

pisikoss

Üye
kardes suan da alıncak telefonlardan biri 5800 xmuzic ben 3ay oldu kullanıyorum super

red01

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler Dün telefonu aldım gayet güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt