Yardım Edermisiniz, Gamyun?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bloodsheld

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Edermisiniz, Gamyun?
Benim e72 im var telefondan okeyi yüklüyorum neyse sonra sunuculara gitiyorum telten diyoki girmek istiyomusnuz dio 5evet 0hayır ama 5 e falan basıom hiç bi tepki yok nasıl girilcek yardım edermisiniz nasıl oyun oynıcam ?

--------------- Ekleme ---------------

iyiki bi yardım istedik nalet olsun ya

mert0320

Üye
işlev tuşuna 2 kere basıp rakamları aktif et olur başka sorun yoksa

kendal_47

kendal_47

Üye
Benim e72 im var telefondan okeyi yüklüyorum neyse sonra sunuculara gitiyorum telten diyoki girmek istiyomusnuz dio 5evet 0hayır ama 5 e falan basıom hiç bi tepki yok nasıl girilcek yardım edermisiniz nasıl oyun oynıcam ?

:) senin işin zor

----------Eklendi @ 10:57:21 ---------- Yazıldı @ 09:36:05 ----------

Bak şimdi nickini şifreni doğru girdiğinden emin ol önce sağ tıkla erişim noktası bu önemli bunu kullandığın operatör neyse örn. Vodafone erişim noktasını vodafone internet seçeceksin live'yi seçersen girmez bi daha sağa geçiyorsun ve girmek istediğin salonu seçiyorsun yine erişim noktası isteyecek vf internet seçiyorsun yine ve bağlanmış oluyorsun ondan sonrası kolay zaten bir kaç kez sağ tıklayıp oyunlar başlığına geliyorsun ve girmek istediğin masaya seçim tuşuyla giriyorsun takıldığın bişey olursa yine sorabilirsin iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...