(Yardım) C6-01 İle İlgili bazı sorularım var yardımcı olabilirmisiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
    Konu Sahibi
(Yardım) C6-01 İle İlgili bazı sorularım var yardımcı olabilirmisiniz ?
İlk önce ilk konum yanlışım var ise affınıza sığnıyorum. Hepinize iyi geceler başlıyım sorularıma

1) Mesajlar kısmında numaratik T9 a eklenen kelimeleri nasıl siliyoruz. Örneğin hecele çıkıyor ben orda yanlışlıkla kelime ekliyorum ama onu yazarken oda çıkıyor karsıma o eklediğim kelimeyi nasıl siliyoruz.

2) Menüyü aşağı yukarı indiriken hafif kasmalar yaşanıyor ilk aldığımda öyle değildi bu neden kaynaklanıyordur :S ?

3) Telefonu hacklemeden Unsinged uygulama yukleme sanşımız var mı e72 telefonum var iken OPDA'dan sertifika alıp yukleyebiliyordum ancak burda Türkçe uygulamaları yükleyemıyorum yada en kolay hack yöntemini gösterebilir mi biri ?

4) Şarj süresi 1 günü zor tamamlıyor telefonu daha yeni aldım şunun şurasında 1 ay olmadı ama çok çabuk bitiyor sarjı sadece mesajlasma ile 1 gün gidiyor oyun vs. oynadıgım zaman yarım güne kadar düşüyor bu süre. Bunu uzatma sansımız var mı ?

nub

nub

Üye
İlk önce ilk konum yanlışım var ise affınıza sığnıyorum. Hepinize iyi geceler başlıyım sorularıma

1) Mesajlar kısmında numaratik T9 a eklenen kelimeleri nasıl siliyoruz. Örneğin hecele çıkıyor ben orda yanlışlıkla kelime ekliyorum ama onu yazarken oda çıkıyor karsıma o eklediğim kelimeyi nasıl siliyoruz.

2) Menüyü aşağı yukarı indiriken hafif kasmalar yaşanıyor ilk aldığımda öyle değildi bu neden kaynaklanıyordur :S ?

3) Telefonu hacklemeden Unsinged uygulama yukleme sanşımız var mı e72 telefonum var iken OPDA'dan sertifika alıp yukleyebiliyordum ancak burda Türkçe uygulamaları yükleyemıyorum yada en kolay hack yöntemini gösterebilir mi biri ?

4) Şarj süresi 1 günü zor tamamlıyor telefonu daha yeni aldım şunun şurasında 1 ay olmadı ama çok çabuk bitiyor sarjı sadece mesajlasma ile 1 gün gidiyor oyun vs. oynadıgım zaman yarım güne kadar düşüyor bu süre. Bunu uzatma sansımız var mı ?

sadece 3 ve 4 e cevap verebilirim

3-hayır alamazsan tek yol hack.Opda artık sertifika vermiyor.
4-s^3 batarya kalibrasyonu diye bi konu var orda yazanları uygula işe yarıyor

ANIL

ANIL

Admin
Menüde kasılmalar oluyor evet onun için düzenli klasörler oluşturmalısın. Şarj için 3Gyi kapatabilirsin

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
    Konu Sahibi
sadece 3 ve 4 e cevap verebilirim

3-hayır alamazsan tek yol hack.Opda artık sertifika vermiyor.
4-s^3 batarya kalibrasyonu diye bi konu var orda yazanları uygula işe yarıyor

Teşekürler deniycem dediğini :)

mkkozanmk

Üye
2. Soru için formda ''kinetic scrolling ''konusunu bir araştır. .

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bakacaığım teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...