Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardım bip sesi çıkarmayan bir proğram lazım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayvalıkonur
Üye
Konu Sahibi
yardım bip sesi çıkarmayan bir proğram lazım
arkadaşlar bip sesi çıkarmayan bir proğram lazım. bulamadım. hangi proğramı yüklediysem, bip sesi çıkıyor. yardımcı olursanız sevinirim.
yunus1309
Üye
sanırım konuşma sırasında ses kaydetmek için program arıyorsun tam açıklama yapmamışsın ama anladığım kadarıyla bu aradığın program yok malesef aslında var ama hiç kullanışlı değil tavsye etmem zaten ismini de hatıramıyorum
Hocam ne yazık ki onda da var bip sesi... Ben de arıyorum ve denemediğim program kalmadı! Yokkk.... Bulan olursa süper olacak s60v2 de böyle bir sorun yok, ne hikmetse s60v5 de aksilikler hiç bitmiyor... LCG jukebox da aynı. Adam gıbı calısanı yok!
ecel54
Üye
boldbeast ses çıkarmaz çıkarıyorsa ayarlarından kapat
Hocam ne yazık ki onda da var bip sesi... Ben de arıyorum ve denemediğim program kalmadı! Yokkk.... Bulan olursa süper olacak s60v2 de böyle bir sorun yok, ne hikmetse s60v5 de aksilikler hiç bitmiyor... LCG jukebox da aynı. Adam gıbı calısanı yok!
ben kullanıyordum ses çıkmıyordu. Ayarlarına bak .
ayvalıkonur
Üye
Konu Sahibi
teşekkürler marist arkadaşım. forumdan boldbeast 2.80 ing. versiyonunu buldum. hiç bir ayar yapmadan kullanıyorum. bip sesi yok.,
yanlız register bölümü var, galiba program değil. şuan kullanıyorum bakalım kapanmassa.
- - - Eklendi - - -
link i de vereyim pardon
http://www.maxicep.com/symbian-3-cagri-yonetim-ses-ve-cagri-kayit/boldbeast-nokia-call-recorder-advanced-edition-v2-80-0-s60v3-s60v5-s-3-unsigned-523204.html
teşekkürler marist arkadaşım. forumdan boldbeast 2.80 ing. versiyonunu buldum. hiç bir ayar yapmadan kullanıyorum. bip sesi yok.,
yanlız register bölümü var, galiba program değil. şuan kullanıyorum bakalım kapanmassa.