YArdım 5800'ı nekadara bulabilir (LüTfEn UcUz OlSuN) :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frksz

frksz

Üye
    Konu Sahibi
YArdım 5800'ı nekadara bulabilir (LüTfEn UcUz OlSuN) :D
Yardımm 5800 nekadardırrr

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benim bildiğim en ucuzu 300 lira sahibinden de.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
300'den falan başlıyor. :oke: Kim alırsa artıkk :ehe

frksz

frksz

Üye
    Konu Sahibi
saolda nerden bilcem gerçek olup olmadığını ??

mangdaşire

mangdaşire

Üye
400-450 tlye heryerde bulabilirsin.ama bunu alacagın galaxy mini daha iyi bir tercih olur.ben bi kere tutturdum bu telefonu alalım diye şimdi kurtulamıyom :D

hoss

hoss

Üye
ne yapacak sın bu saatten sonra 5800 , daha güncel modellere bak

frksz

frksz

Üye
    Konu Sahibi
300'den falan başlıyor. :oke: Kim alırsa artık
bn alcamda neredn bulurm

----------Eklendi @ 21:30:56 ---------- Yazıldı @ 21:30:11 ----------

bursumla alcağım için en fazla 350 tl werebilirim

frksz

frksz

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş bakim bi

Critical_Error

Critical_Error

Üye
300den baslar

frksz

frksz

Üye
    Konu Sahibi
ya 350 liraya 0 negibi telefon bulabilirimmm yardım (dokunmatik olsun-wifisi olsun-symbian olsun)

hoss

hoss

Üye
ya 350 liraya 0 negibi telefon bulabilirimmm yardım (dokunmatik olsun-wifisi olsun-symbian olsun)
git android işletim sistemli bir telefon al daha iyi ne yapacaksın 3 yıllık eski bir tlefonu alıp şahsen o telefona verecegim paraya acırım ben , symbiann ölü bir işletim sistemi artık paranı çöpe atma derim yinede sen bilirsin

frksz

frksz

Üye
    Konu Sahibi
androidde htclerin fiyatı uçmuş telefon önerir misiniz???

hoss

hoss

Üye
lg gt 540 , lg optimus me , v945 , turkcell t10 , x10 mini , x8 , galaxy mini , galaxy 5 gibi cihazlardan birini alabilirsin

.BlueTR

.BlueTR

Üye
400-450 tlye heryerde bulabilirsin.ama bunu alacagın galaxy mini daha iyi bir tercih olur.ben bi kere tutturdum bu telefonu alalım diye şimdi kurtulamıyom :D

aynen mutlaka android bulcam.
çalışan telefonu android yapmakla uğraşıyorum :D
görünüş değişiyo bayağı ama .apk bi türlü açmıyo.dokunduğum anda ekran bembeyaz olup kilitleniyor mecburen reset.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Symbian alıp başını derde sokma. Android varken... Kendim 5230 kullanıcısıyım. Daha 5230 alırken bile "Bu telefondan başka bir telefon alırsam, alacağım tek telefon iphone dir" demiştim. Söylemim hala geçerli. Geçenlerde yine bi arkadaşın iphone sini gördüm. Yazılım konusunda adamlar harbiden taş gibi telefon yapmış. Oyunları, bilgisayarda oynadığım oyunların çözünürlüğüyle kıyaslanırsa (pixel olarak), iphone pc den bile daha iyi çözünürlükte oyun performansı veriyor. Diceksin oyun için mi alıyon o zaman git 490 liraya psp al. İçinde wifisi, akıllısı, program yükleneni, arayüzü değiştirilebileni, hd kamerası, sim kart takılanı yok :ehe O yüzden araştır, yeni, güzel, bütçene uygun bit telefon al. Ben zamanında araştırarak aldım ve hiç pişman değilim.

Bu arada 5230, 5800 dan 1 yıl sonra çıktı ve henüz daha yeni fakat yazılımı eski. Yani 1 senelik bir telefonum var ve hala garantili.

Sana tavsiye edeceğim telefon şimdilik yok. Çünkü hiç araştırma yapmadım telefonlar hakkında birşeyler söyleyemem.

aprincur

aprincur

Üye
400e sadece 1 aylık tel 5800 xpressmusic almak isteyen irtibata geçsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt