cab5 kablosu ile mi ? O kablodan da yokrica ederim ablam
diğer bilgisayara aktarım konusunda LAN bağlantısı kullanabilirsin daha kolay olur![]()

valla kabloyu aradım bulamadım teknosa elektroword filan baktım ama yok dediler hep sadece o kablo ile olmaz bir kutu olması lazımmış filan...wifi ilede olur. aynı modeme bağlı olsunlar yeter
yada 1 metre kablo nedirki![]()

Tek modem kablosuz bağlantı ile...2 pc nasıl bağlanıyor internete ?
tmm o zaman ekstra birşey yapmaya gerek yok.
Tek modem kablosuz bağlantı ile...
Biliyormuşum gibi anlatma dur buradan mı ?hata yapmadan yapmam lazım
tmm o zaman ekstra birşey yapmaya gerek yok.
2 bilgisayardanda paylaşımı açıp.
klasörün özelliklerine girip paylaşım verince ağ üzerinden diğer bilgisayardan dosyayı alabilirsin.
bağlantı hızına bağlı olarak dosya kopyalama hızı değişir. winrarla fln uğraşmamış olursun.

tamam inceleyeceğim takılırsam sorarımevet oradan
resimli anlatımlar var internette çok net olarak anlatmışlar.
ordan dosya ve yazıcı paylaşımını açtıktan sonra paralo korumalı dosya paylaşımı kapatıyoruz birde şifreyle uğraşmamak için.
zaten modemi sadece sen kullanıyorsun dışardan erişim yapılamaz.
daha sonra paylaşaşılacak dosyaya sağ tıklayıp özellklere giriyoruz paylaşım sekmesine geçtikten sonra paylaşıma tıklayıp bu klasörü paylaş diyoruz. kulllanıcılar kısmına ekle diyip everyone seçip tüm yetkileri verip ok diyip kapatıyoruz diğer bilgisayardan da aynı ayarı yaptıktan sonra resimdeki "Ağ" yerine girince orda diğer bilgisayar görünür içine girince paylaşımdaki dosyalar görünür![]()

Ben netten alışveriş yapmadım hiç zaten kredi kartımda yokhasan şimdi bi soru sana bi soru nur ablaya soracağım
hasanın sorusu şimdi ben bunları alsam benim blurayde yazdırabilirmiyim ?
nur ablanın sorusu : kredi kartsız alabilirmiyim ve sen aldınmı![]()

google amca bana dediki 406AB modeli BD comboSCSI\CdRomTSSTcorpDVDWBD_SN-406AB
model bu google amcaya sordumda yabancı şeyler çıkıyo, hep yazar mı acaba kapağında da rw, dvd, dısc, bluray disc yazıyor![]()

kesin yazmıyormu hasan ona göre
google amca bana dediki 406AB modeli BD combo
506AB modeli BD writer.
sanırsam sendeki okuyor sadece yazmıyor galiba
edit.
he öyleymiş.
CD-DVD writer BD reader

kesin yazmıyormu hasan ona göre![]()

yarın bakayımyasaklı kelime olan cr ile başlayan dosyayı degiştir ablam![]()