[Yardım]15 gb 'lık oyunun depolanması yada bölünmesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
[Yardım]15 gb 'lık oyunun depolanması yada bölünmesi
15gb 'lık oyunun iso dosyası bilgisayarımda ama formatta gider bunu nasıl saklayabilirim ? :(
Dvd ye yazdırsam 4 gb lık veri depoalanabiliyor :(
16 gb 'lık flash belleğin 1 gb ını kendisi kullanıyor oda olmuyor skydrive ve google 'senkronizasyon yapmak istedim ama 7gb ve 5 gb depolanabiliyor formattan sonra tekrar indirmek istemiyorum nasıl saklayabilirim :hmmm
upload etmek aklıma geliyor ama indirmek ile aynı olacak ve torrenttan indirmediğim için 15gb lık veriyi gün içinde net kesilmeden indirmem sorunlu olur :(

- - - Eklendi - - -

iso dosyasını bölen yok mu arkadaşlar :hmmm

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Daemon Toolsla Aç, 14 Gbtını Flasha Kopyala, 1 Gbtını Da Dvdye Yazdır Tekrar Kurarkende Hepsini Bilgisayara Kopyalayıp Kurarsın

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Daemon Toolsla Aç, 14 Gbtını Flasha Kopyala, 1 Gbtını Da Dvdye Yazdır Tekrar Kurarkende Hepsini Bilgisayara Kopyalayıp Kurarsın

Daemon tools yüklü zaten onunla oynuyorum da onu nasıl kopyalıyacam :hmmm

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Daemon Tools İle İso Dosyasını Açtığında Bilgisayarımdaki Sanal Dvd Sürücüsünde İso Dosyasının İçindeki Dosyalar Çıkacak Ordan Boyutuna Göre Seçip Kopyalarsın

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Daemon Tools İle İso Dosyasını Açtığında Bilgisayarımdaki Sanal Dvd Sürücüsünde İso Dosyasının İçindeki Dosyalar Çıkacak Ordan Boyutuna Göre Seçip Kopyalarsın
Oğuz doğru mu ? bunlardan 14 gb ını flash belleğe 1 gb 'ını cd ' yemi aktarayım şimdi ?

Ekli dosyalar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Black Ops 2 Bende De Varda Baktım Toplam Boyutu 14,3 Gb Tutuyor 16 Gblık Flashın Kullanılabilir Alanı Ne Kadar, 15 Gb Falansa Hepsi Sığar Cdye Gerek Kalmaz

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
bellekde boş alan 14.9

diğeri 15gb doğru baktım sanırım

- - - Eklendi - - -

iso dosyasını winrar ile sıkıştırdım 14 gb oldu bu şekilde belleğe atsam nasıl olur diğer
dosyaları cd ye yada sığarsa başka flash bellğe atsam ?

Ekli dosyalar

burakkk97

Üye
HjSplit diye bi pro var aslinda biraz arastirayim yazarim buraya

- - - Eklendi - - -

Neyse o karisik biraz en iyisi winrar sanirim burada anlatilmis abla :tebessüm:

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
HjSplit diye bi pro var aslinda biraz arastirayim yazarim buraya

- - - Eklendi - - -

Neyse o karisik biraz en iyisi winrar sanirim burada anlatilmis abla :tebessüm:

çok sağol valla acelem var :D biraz karıştırdım pc yi format atmam lazımda :kıskıs:

oyunu kurtarmak istedim çünkü kurdum sorunsuzda çalıştırabildim :D

winrar ile iso dosyasını rarlamaya başlamıştım ama bazen hiç fark etmiyor rarlamak

Neyse belki bilmeyenlere yararım olur Oğuz'un dediği gibi daemond tools ile dosyalarda kopyalanabilir yada rar ile dosya küçüldü ise belleğe sığıyorsa o şekilde belleğe de kopyalayabiliriz ancak şu sorun var yine Oğuz'un yardımını aldım bu konuda belleği ntfs ile biçimlendirmek gerekiyormuş ntfs ile biçimlendirince kopayalama başladı..

Açıkçası Ben oyunun kurulum dosyalarını karıştırmış olduğumdan şüphelendiğim için iso dosyasını alabilecek boyuta düştüğü için bu şekli tercih ettim çok teşekkürler :D

burakkk97

Üye
Aslinda o tam olarak .rar'lamiyor partlara boluyordu hem de istediginiz boyutlara gore ama sorun cozulduyse ne âlâ :)

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Olmadı :( formattan sonra bellekteki iso dosyasını pc ye geri attım rardan çıkardım dosya bozukmuş :(
oyunu yeniden indiriyorum ama bir dahaki için yine sorun şunu alsam nasıl olur yine sorunlu olur mu ?

Ekli dosyalar

nalcam22

nalcam22

Üye
oyunu normaldenmi indiriyon torenttenmi

• Beğen
nalcam22

nalcam22

Üye
ozaman sorun yok çok hızlı iner

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
15 gb demişsin sıkıştırınca 14 oldu demişsin 16'lık flaşlar dediğin gibi 14.9 oluyor o sığmıyormu :hmmm

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
15 gb demişsin sıkıştırınca 14 oldu demişsin 16'lık flaşlar dediğin gibi 14.9 oluyor o sığmıyormu :hmmm

Flash ı Ntsf olarak biçimlendirdğimde sığdı ama formattan sonra rardan çıkardım dosya açılmadığını belirtmiştim şu cd ler nasıl olur onlardan alsam yine aynı sorun olurmu rarlamadan atabilirim ona

Olmadı :( formattan sonra bellekteki iso dosyasını pc ye geri attım rardan çıkardım dosya bozukmuş :(
oyunu yeniden indiriyorum ama bir dahaki için yine sorun şunu alsam nasıl olur yine sorunlu olur mu ?

codblackops2

codblackops2

Üye
neden bir harddisk almıyorsun abla :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt