Rica ederimTavsiye için teşekkürler sildim bende.![]()
İyi yapmışsın.Olabilir tabiki. Ben zaten çoğu antivirüs uygulaması başarısız demiştim hepsi değilAvastı sadece rootlu anti-thelf için kullanıyorum başarılı yapılmış![]()

Kendi ram yöneticisini mi diyosun?note2 ram yöneticisi hepsine 1000basar bence
aynenKendi ram yöneticisini mi diyosun?
O zaten bütün üst düzey samsung telefonlarda var?
yok demedim ki programlardan iyi diyorumO zaten bütün üst düzey samsung telefonlarda var?
Ha aynen en iyisi kendi ram yöneticisi vallayok demedim ki programlardan iyi diyorum

Olabilir ama bence en iyisi hiç kullanmamak...Teşekkürler RAM programı olarak Fmr Memory Cleaner kullanıyorum sadece bunun faydası az olsada var
Dediğim gibi ben her antivirüs çalışmıyor demedim çoğu antivirüs çalışmıyor dedim.yav yükleyin grenifyi rootsuzda calisiyor kullanin
Dr web anti virüs çok işe yarayan ve virüsleri bulan silen bir uygulama en iyisiBilemiyorum valla ben hepsi için konuşmadım zaten birçok antivirüs demitşim![]()
Hayir bizzat denedim hicbi faydasi yok.Dr web anti virüs çok işe yarayan ve virüsleri bulan silen bir uygulama en iyisi
Tam sürümü dene de gör onun sayesinde telefona zararlı bi yazılım giremiyor uygulamaları yüklerken taraması bi olay zatenHayir bizzat denedim hicbi faydasi yok.
Zaten tam surumu denedim. Neyse kardesim ben size kesinlikle yuklemeyin demiyorum zaten sadece bi oneriydi benimkisi. Dediklerimi ister yaparsin ister yapmazsin senin elinde.Tam sürümü dene de gör onun sayesinde telefona zararlı bi yazılım giremiyor uygulamaları yüklerken taraması bi olay zaten