Tuba.Erva
Üye
-
Konu Sahibi
-
Onada yönetıcıler yorum getrcek artk.d rica ederimBan kalksn dye acılmadı.önce konuyu okursan anlarsn-ee yapacak bişey yok cezasını çeksin sporla ilgim olmadığı için spor yazıları ve tartışmaları beni sıkıyor yinede teşekkürler--
nedemek nedemek uzman hatta profosyonel bir s60v2 ci olarak yani 6630 kullanıcısı olarak neyse yaw konu amacından çıktıOnada yönetıcıler yorum getrcek artk.d rica ederimizleyim görecez
modlar daha yetkılıler her neyse ceza alırmı bunu ögrenmek ıstıyorum ? (suankı durumdan deıl zaten o sıze kalmıs.normalde de bır hata oldugunda yoksa es mı gecılır )
abla bunu da sormuşsun söyliyim, yine (zamanında) Salihyet(Salih) diye bir üyemiz vardı sanırım o bütün rütbeleri gördü şöyle mod oldu admin oldu co admin oldu gayette iyi bir üyeydi.Ama ben 1 yıl lys için maxicepe ara vermiştim.Döndüğümde banlıydı (hep)
sebep:forumun huzurunu bozmak sebebiyle yönetimin ortak kararı yani ben düşündüm bu adamın foruma yaptığı katkıdan banlanmaz demiştim yani düşünsenize Cestlavie(doğuş-haber editörü((deadsilence))in banlandığını salih onun kadar katkı yapmasa da epey katkısı vardır.Yani anlayacağın banlarlar affetmezler
En başta şunu söyleyeyim forumdaki tüm modlar kural dışı hareketlerde bulunurlarsa ceza alırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?