Yandex -Google varken kimse kullanmaz bence sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Otroligt

Otroligt

Üye
Şuan için kullanmayı düşünmüyorum arayüz bakımından gelişmesini bekleyeceğim ama söyledikleri gibi bing bile kullanılmıyorken yandex amacına ulaşamaz gibime geliyor :hmmm

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
neysede reklamları çok yaratıcıydı :)

karayel90

karayel90

Üye
Araçları googleden iyi gibi kullanılabilir
Ha bide bi farklı arama motoru var wolframalpha matematik işlemi çözüyo çok garibime gitti

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Şuan için kullanmayı düşünmüyorum arayüz bakımından gelişmesini bekleyeceğim ama söyledikleri gibi bing bile kullanılmıyorken yandex amacına ulaşamaz gibime geliyor :hmmm

bıng le aynı degilkı bing i bırara denedım arama sonuclarını bile açamadı.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Şu kaç yıldır kullandığınız google ı 1 günde sattınız ya hayretler içerisindeyim...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arama motorları savaşı Maxicep'te de başladı.

Google kendi çok gizli algoritmaları sayesinde birinciliğini hiçbir rakibine kaptırmadı, kaptırmaz. Yahoo, Bing kaç defa ortaklık önerselerde, tek başlarına kalsalarda birinci olamayıp, şuanki sıralamalarına razı oldular.

Yandex'e gelince. İlk defa duydum ve sadece Rusyada birinci olan, dünyada 7. olan bir arama motorunu çok fazla büyütmemek gerekiyor. Ne servisleri ne hizmetleri ne kalitesi ne de hızı Google gibi olabilir.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Şu kaç yıldır kullandığınız google ı 1 günde sattınız ya hayretler içerisindeyim...

kaç yıldır kullandığımız google bu mart ayından sonra yeni gizlilik hizmetlerini devreye soktu. Şöyle ki:
- google ile bağlantı kurduğumuz aleti, aletin donanım ve yazılım özelliklerini öğrenebilir, veritabanında saklayabilir.
- özellikle android cihazlarda, rehberimize ve mesajlarımıza ulaşabilir fakat sözde bunu sadece iyi hizmet vermek için yapar ve gizli tutar
- koordinatlarımızı kaydedebilir.
- tüm bunlar yetmiyormuş gibi, yine iyi hizmet için (!) yakında telefonları dinleme cihazı gibi dinleme hakkına sahip olacak.
- işin en kötü tarafı, herhangi bir mahkeme durumunda tüm bu bilgileri aleyhimize mahkemeye verecek. Mahkeme dışında bilgilerimizi paylaşmayacak. (mahkemeyle paylaşması kötü zaten, mahkeme dışında paylaşırsan paylaş)
.
Kaç yıldır kullandığımız google 1 mart itibari ile hepimizi 1 günde sattı, biz de onu satarız böyle.

• Beğen
Tepkiler: CorbyW ve spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye

kaç yıldır kullandığımız google bu mart ayından sonra yeni gizlilik hizmetlerini devreye soktu. Şöyle ki:
- google ile bağlantı kurduğumuz aleti, aletin donanım ve yazılım özelliklerini öğrenebilir, veritabanında saklayabilir.
- özellikle android cihazlarda, rehberimize ve mesajlarımıza ulaşabilir fakat sözde bunu sadece iyi hizmet vermek için yapar ve gizli tutar
- koordinatlarımızı kaydedebilir.
- tüm bunlar yetmiyormuş gibi, yine iyi hizmet için (!) yakında telefonları dinleme cihazı gibi dinleme hakkına sahip olacak.
- işin en kötü tarafı, herhangi bir mahkeme durumunda tüm bu bilgileri aleyhimize mahkemeye verecek. Mahkeme dışında bilgilerimizi paylaşmayacak. (mahkemeyle paylaşması kötü zaten, mahkeme dışında paylaşırsan paylaş)
.
Kaç yıldır kullandığımız google 1 mart itibari ile hepimizi 1 günde sattı, biz de onu satarız böyle.
google'ye şutladım ben :islik bi arama yaptırıyorum hiç gereksiz yere facebook sayfaları çıkıyor bende yandexe geçtim bilgiyi yerinde veriyor ayrıca google gibi gizlilik şartları yok bu arada h.ndler felan kullananlar rehber gibi bilgiler google'nin eline geçiyormuş aman dikkat :d:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bende geçmeyi düşünüyorum şu Yandekse Gugıl Emice sıktı .

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Siz de anasayfa tasarımı konusunda iletişim bölümünden mail atın, sadeleşsin deyin, arkaplana resim ekleme özelliği falan deyin. Ben yazdım, daha çok talep gelirse düzeltiriz diye cevap yazdılar.

Türe

Türe

Üye
ben kullanıuyorum cihazımda gayet güzel

ibrother

ibrother

Üye
yandex geçenlerde kullandım ama hoşuma gitmedi çok basit bi site destek kısıtlı. Ben google'a rakip olarak hayatta göremem ama yahoo google'a rakip olur. Yandex out-

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yandexi sevdim ben :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yandex'in bilgileri depolamadığı ne malum (!) :islik

ceza267

Üye
Google kadar kapsamlı olmadığını düşünüyorum.

RealMorphine

RealMorphine

Üye
    Konu Sahibi
google yi dünyanın çoğu kullanıyor ama yandex yeni fakat sudz var google haritalar kötü yandex haritalar güzel

klongs

klongs

Üye
yandex haritalar bir istanbulda iyi ankarada adanada hiç bir şeyi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt