Yandex artık anasayfam

Sponsorlu Bağlantılar

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Yandex artık anasayfam
Artık bende yandex kullanmaya başladım google'nin bizi anlamamaktaki ısrarı adamı deli ediyor bunumu demek istedinişz felan neyse yandex güzel anasayfası bizi onlarca site gezdirmeden işi bitiriyor trafik durumu hava durumu haritalar en önemlisi haber başlıkları direkt önümüzde Rus ürünü olsa da kullanılıyor.
Osman'ın isteği üzerine ;
Hmen anlayan bir özelliği var maxi yazdığım gibi Maxicep dedi fakat google'ye aynı muameleyi yaptım maxic yazınca çıktı anasayfadaki hava durumu - trafik ve harita en sevdiğim 3 özellik google gibi sekme sekme gezmeye gerek yok direkt önümde

symbian.forever

symbian.forever

Üye
link verir misin dostum

klongs

klongs

Üye
yandex rusların

Mücahit G

Mücahit G

Üye

tempestshine

tempestshine

Üye
ben öyle şeyi kullanamam.varsa yoksa google amca :ehe

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
yandex çok güzel

---------- Eklendi @ 22:44:13 ---------- Yazıldı @ 22:17:13 ----------

yandex haritada güzdel ben onuda kullanıyorum pc de

Metin MF

Metin MF

Üye
google'a ve google maps'e devam :)

ibrother

ibrother

Üye
google'da aratıp bir türlü bulamadığım adresi yandex bir saniyede dosdoğru buldu helal olsun vallaha hiç oyalamadı beni göz açıp kapayana kadar tamamladı. Ben sıkı bir google hayranıyım ama yandex'de artık benim sitem. Google maps hala işime yarıyor ama yandex maps olsada kullanırım telefon için. Yandex karşıtı idim ama artık bende kullanacağım hakkını vermek lazım.:alkis

frkan_tr

frkan_tr

Üye
google ve bing e göre her yönden daha iyi bence

phasan

phasan

Üye
en iyisi yandex

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
valla bende yandex diyorum çünkü yandex olmasaydı google Türkiye yi galiye almıyordu yandex yeni haritaları yayınlayınca google hemen 2011 re ait yeni haritaları piyasaya sürdü tamam maps olarak google nin yıllara ait tecrübeleri olduğu için yandex e göre iyi ama eminim yandex e biz ilgi daha çok gösterirsek onlarda google gibi kaliteli bir tarayıcı olur diye düşünüyorum her zaman rekabet iyidir arkadaşlar sonuçta hepimizin işine yarayacak bir uygulama

fLuke!

fLuke!

Üye
Ben Bing kullanırım.

Astrosman

Astrosman

Üye
Ss koy adem :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Rusların ürünü olup vodka'dan baska bisey begencegmi düsünmezdim ama yandex hosuma gitti :D

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
dostum RUS = VİRÜS demek tabi güvenliklidir falan ama ben beğenmedim + işin içinde türkler var FAİLED bence :) google Kİng ... Forever google. + ne aradığını ve nasıl arayacağını iyi bilirsen google çok sağlıklı sonuclar veriyor...

Üst Alt