Şarj aletini taktığımız yerin altında tuş kilidini açmak için olan anahtar var ya hani aşağı doğru çektiğimizde tuş kilidini açıyor. işte o anahtarın düz kısmı koptu. içindeki o garip switch ün üstü yani düz tarafı koptu, altındaki o çubuk gibi olan kısım duruyor. iğne ile onu aşağı doğru çektirir isem gene tuş kilidi açılıyor ama iğne olmadan onu aşağı çekemiyorum
O switch yi sola yatık T harfi gibi düşünür isek onun I şeklindeki dik kısmı koptu - şeklindeki yatay kısmı içerde duruyor. o yatay kısmı iğne vs. benzer bir şey ile çeker isem çalışıyor. ama normalde iğne vs olmadan çekemiyorum orası çok içerde kalıyor.
Hani N97 de klavyeyi kullanmak için monitörünü hafifçe yukarı kaldırıyorsunda alttan klavye çıkıyor ya. işte o klavye çıkar iken zaten otomatik olarak tuş kilidini açıyor. şu anda mesaj geldiğinde veya birini arayacaksam önce klavyeyi açıyorum tuş kilidi açılıyor sonra da arama yapıyorum. Sorun işte o Switch yi kullanmadan kkullanmak. 1 hafta kendime idare etsem bana yetecek ...