Yandaki Tuş kilidi Açma Düğmesi Koptu. Tuş kilidini o Düğmesiz Açabilen program lazım...

Sponsorlu Bağlantılar

abuzerefendi

Üye
    Konu Sahibi
Yandaki Tuş kilidi Açma Düğmesi Koptu. Tuş kilidini o Düğmesiz Açabilen program lazım...
Arkadaşlar 1.5 yıldır kullandığım N97 telefonumum yandaki tuş kilidini açma düğmesi koptu. Şimdi tuş kilidini kaldırabilmek için ekranı kaldırıp klavyeyi çıkarmak zorunda kalıyorum. Tuş kilidini ekrandan kaldırabildiğim bir program yok mU???

Acill bana ekrandan o tuşu kullanmadan tuş kilidini kaldırabileceğim gibi bir program lazım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

mdnhkn

mdnhkn

Üye
öyle bir program yok menüden tuş kilidini iptal etmelisin birdaha sormayacaktır.yada 5 tl ye swiç değişcen en basidi.ankaradaysan getir yapıyım ücretsiz.

--------------- Ekleme ---------------

slimbo.tfc.e1 diye bir dosya var onu silersen tuş kilidi kalkar.tel yazılımın içinde bunuda nss nemesis ile yapabilirsin.kolay gele

khytr89

khytr89

Üye
c6 fw si yükle slide unlock var onda

abuzerefendi

Üye
    Konu Sahibi
Nevrneyoksat arkadaşım çok teşekkür ederim ama ben bir dağ köyünde görev yapıyorujm. şşu anda öyle bir şansım yok. gidip yaptıramıyacağım. şimdi 1 hafta beni idare edebilecek gibi bir program arıyorum. slide unlocker o tus kilidini kullanmadan telefonu açmıyor. Telefonun tuş kilidini şimdi açabilmek için klavyeyi kaldırıyorum ama yakında o da bozulur diye korkuyorum. balıkesirdeyim burada N97 telefonu hiç açan olmuşmudur? telefonun içini açmadan o tuş değişebilir mi?

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Telefonun Garantisi Varsa Garantiye Gönder Bende De Aynı SOrun Olmuştu Kabul Edilmez Diye Düşünürken Ypılmıştı ;)

abuzerefendi

Üye
    Konu Sahibi
Bende garantiye vermeyi düşündüm ama yaklaşık 1 2 ay süre sürer dönmesi dediler. bu kadar basit bi şey için 2 ay beklenir mi?

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-sensor-uygulamasi-5800-n97-s60v5-318401.html

Buradaki program ile telefonuma mesaj gelirse sallayarak tuş kilidini açabiliyorum. böyle mesaj gelmeden de tuş kilidini açmamın imkanı yok mu?

mdnhkn

mdnhkn

Üye
ABUZEREFENDİ ARKADAŞIMIZIN VERDİĞİ LİNK DEKİ PROGRAM İŞE YARADI ELİMDEKİ TEL DE DENEDİM.SİZDE DENEYİN.BAŞKA AKLIMA BİŞEY GELMİYOR.

Shake Sms - Sensör Uygulaması - 5800\N97\s60v5

büyük harfler için özürdilerim dikkat etmedim

tuş kilidi için aynı şeyi diyemicem program yok.fakat başka bir yolu olmalı araştırıyorum

telefon açmadan tuş tabiki değişir.fakat bana tam olarak arıza hakkında bilgiverin.tuşdan kastınız butonmu yani dışarıya görünen düme.yada tuşun altındaki swiç mi?yani klavyeyi söküp telin içini açınca nasıl tuş kilidini iptal ediyorsunuz.metal bir malzeme ilemi yoksa el ilemi.bana tam arızayı bildirn.kopuk olan neresi.ona göre size malzeme göndereyim.yada basit bir yöntemle halledelim.ama program işini unutun.yazılım atma gibi bir şansınız varise yazılım atarken flaş menünün içinden rtixunlock files tx dosyasını silerseniz tuş kilidi olmadan yükleme yapacaktır.çok basit bir işlem.cvp yazınız çözelim bu işi:evet:

abuzerefendi

Üye
    Konu Sahibi
Şarj aletini taktığımız yerin altında tuş kilidini açmak için olan anahtar var ya hani aşağı doğru çektiğimizde tuş kilidini açıyor. işte o anahtarın düz kısmı koptu. içindeki o garip switch ün üstü yani düz tarafı koptu, altındaki o çubuk gibi olan kısım duruyor. iğne ile onu aşağı doğru çektirir isem gene tuş kilidi açılıyor ama iğne olmadan onu aşağı çekemiyorum

O switch yi sola yatık T harfi gibi düşünür isek onun I şeklindeki dik kısmı koptu - şeklindeki yatay kısmı içerde duruyor. o yatay kısmı iğne vs. benzer bir şey ile çeker isem çalışıyor. ama normalde iğne vs olmadan çekemiyorum orası çok içerde kalıyor.

Hani N97 de klavyeyi kullanmak için monitörünü hafifçe yukarı kaldırıyorsunda alttan klavye çıkıyor ya. işte o klavye çıkar iken zaten otomatik olarak tuş kilidini açıyor. şu anda mesaj geldiğinde veya birini arayacaksam önce klavyeyi açıyorum tuş kilidi açılıyor sonra da arama yapıyorum. Sorun işte o Switch yi kullanmadan kkullanmak. 1 hafta kendime idare etsem bana yetecek ...

mdnhkn

mdnhkn

Üye
anladım çok güzel anlatmışın.program araştırıyorum döneceğim tekrar

abuzerefendi

Üye
    Konu Sahibi
Otomatik tuş kilitlemeyi iptal ediyorum menüden ama gene de iptal olmuyor. bunun başka bir yolu varmı?

KELGER

KELGER

Üye
kardeş unlock yükle beyaz menü düğmesine basınca sürükle aç çıkıyor ekrana, oradan açarsın

ahm3dov

Üye
aynı dert bendede war.swic bulamadım.

@nevarneyoksat ankarının neresınde oturuyorsunuz..?

Üst Alt