anılbaran
Üye
-
Konu Sahibi
-
siner dostum niye sinmesinSenin sayende
Şu N9 u al kurtul artıkestağfirullah canım
- - - Eklendi - - -
Cyan (cam göbeği ( Turkuaz değil yalnız) ) N9 16 GB , Beyaz BH-505 kulaklık , İpod touch 5g Beyaz ( Veya Namıdiğer New iPod Touch ) Alacaklarım bunlar
ipod touch 5 bence bu yıl çıkmazestağfirullah canım
- - - Eklendi - - -
Cyan (cam göbeği ( Turkuaz değil yalnız) ) N9 16 GB , Beyaz BH-505 kulaklık , İpod touch 5g Beyaz ( Veya Namıdiğer New iPod Touch ) Alacaklarım bunlar
aaammmiiiiiiinnnnnnnnn
şu n9 u al kurtul artık :d
aaammmiiiiiiinnnnnnnnn
aaammmiiiiiiinnnnnnnnn
çıkar çıkar New iPhone la tanıtacaklar
ipod touch 5 bence bu yıl çıkmaz
ama daha 2011 eylülde beyaz ipodu tanıtmıslarıçıkar çıkar New iPhone la tanıtacaklar
estağfirullah canım
- - - Eklendi - - -
neden satma gereği duyuyorsun ki? ama zaten eskimiş ipod 3.nesil.4. ve 5.nesiller kolay kolay eskimezipod almanı tavsiye etmem tabi ömür boyun kullanmayacaksan ben aldım ipod 3. nesil 32 gb şimdi acil satmam gerekiyo ama elimde kaldı telefoncuların hiçbiri almıyo :S
neden satma gereği duyuyorsun ki? ama zaten eskimiş ipod 3.nesil.4. ve 5.nesiller kolay kolay eskimez
iPhone 4'le birlikte tanıtıldı diye biliyorum ben
ama daha 2011 eylülde beyaz ipodu tanıtmısları
Yok yok alacam hem 5.nesil çıkmadı dahaparaya ihtiyacım var bende satmam aslında iphone'den tek farkı aramanın olmaması ve benmkinde kamera yok4. ve 5. nesillerin eskimemesinin sebebide sadece kameranın olması
paraya ihtiyacım var bende satmam aslında iphone'den tek farkı aramanın olmaması ve benmkinde kamera yok4. ve 5. nesillerin eskimemesinin sebebide sadece kameranın olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?