Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

wwwcomtr

wwwcomtr

Üye
kardesim linkler ölmüs yenilermisin?

----------Eklendi @ 23:29:40 ---------- Yazıldı @ 23:21:53 ----------

tamam fileserve calısıyormus benim pc de hata var kusura bakma :)

Progressivity

Progressivity

Üye
mert sendeki sorun bir ihtimal dokunma kontrolünden kaynaklanabilir. Eğer dokunma kontrolüyle aramaları susturmayı aktif yaptıysan o yüzden sessize geçiyor olabilir yada döndürme kontrolüyle de olabilir onları kontrol ettin mi peki

Ayrıca admin kardeşime bir sorum daha var qwerty klavyede yazı falan yazılıyor gayet güzel ama tamam tuşu yok yani yazdıklarımı onaylayamıyorum, qwerty den normal alfa sayısala geçince tamam tuşu (tik işareti olan tuş) gözüküyor, acaba tuş varda ben mi göremiyorum bu cfw yi kullanan arkadaşlarımda böyle bir sorun var mı merak ettim

muxo

muxo

Üye
linklerin hiç biri çalısmıyor. uzun zamandır indiremyi bekliyorum...

'Şeref'

Emekli Yönetici
Furkan kardeş linkleri yenileyip bana pm atarmisin hicbiri calismiyor ..

Bir süreliğine konu.:locked:

EDİT: Konu tekrar açık.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
update..

'Şeref'

Emekli Yönetici
Önizlemelerde yenilenmiş sanırım.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
doğal olarak :D

TheOldBros

TheOldBros

Üye
simple belle ye de bi güncelleme yaparmısın
bence belle navibarlı cfw lerde yazı ortalaması kullanılması lazım bide ben resurrection u denemiştim tema ile ikonlar değişmiyodu o düzenlendimi

*-king-*

*-king-*

Üye
hemen deniyorum

karikaturizma

karikaturizma

Üye
rehber çubuğu ev ekranını da belle navibar yapabilseydin keşke :) ben de bir tek onu yapamamıştım sonra hepten caydıydım:)

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
Bildirim vidgeti olmayınca kullanılmıo ya ofw ye bildirim koymaya cozum yokmu

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
çok afedersin ama hangi ofw'de bildirimler widget'ı gördün?

karikaturizma

karikaturizma

Üye
sonunda belle ev ekranlı ofw:) rehber çubuğu ev ekranı da yapılabilse keşke:) eline sağlık. :good:

@özder= bildirim widgeti seven c6 yazılımı kullanır nedir insanların bu konudaki baskısı hala anlamıyorum.

Ali Emre Çirik

Üye
abi kardeşime fwyi attık ama bir sorun var

abi rompatcherdaki bütün patchleri upload eder misin ? ( özellikle Mediabar MOD-smartinstaller-patch1-2-3-4 upload eder misin benim hafıza kartında sorun var rompatcherda görmüyor )

şimdiden tşk ederim

*-king-*

*-king-*

Üye
yukledım rompatcherdakı butun hersey aktıf sadece smart lardan 1i çarpı gerisi aktif ama mediabar da bluetooth accel swift filan çalışmıyo nasıl duzeltıcez

Edit:hallettim

fLuke!

fLuke!

Üye
Emeğine sağlık.En kısa zamanda yükleyeceğim.

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
FW ye lafım yok ben bildirim koyulan ofw istiyorum oda imkansız :S

mkt1

Üye
Adamım ne zamandır bunu bekliyorum anlatamam 3 gündür bu sayfadayım :D

*-king-*

*-king-*

Üye
çok hızlı bi ofw normalde tema efektleri açıkken bekliyoduk 2 sn fılan sımdı tak tak gelıyo hersey tema efektlerı d harıka çok iyi :oke:

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
FW ye lafım yok ben bildirim koyulan ofw istiyorum oda imkansız :S

imkansız olduğunu biliyon madem ne diye yorum atıyon anladım aslında.ama bunu sormak için böyle bi giriş yapmak istedim.mediabarda sorun yaşayanlar ilk sayfadakileri bi yapın zahmet olmazsa.

Üst Alt