Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

Mert045

Mert045

Üye
v2.2 güzel olmuş eline sağlık.

----------Eklendi @ 20:01:33 ---------- Yazıldı @ 19:19:35 ----------

yanlız flash ev ekranındayken menüye basınca otomatik rehberde açılıyo :S

MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
yukledikten sonraki goruslerim surekli kasıo ayarlara girerken bile ev ekranında rehbere atıo acılıs ve kapanıs cok yavas

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
v2.2 güzel olmuş eline sağlık.

----------Eklendi @ 20:01:33 ---------- Yazıldı @ 19:19:35 ----------

yanlız flash ev ekranındayken menüye basınca otomatik rehberde açılıyo :S

Ev Ekranı Ayarlarından Sağ Tuşu Menü Yap Sorun Düzeliyor...

----------Eklendi @ 21:47:15 ---------- Yazıldı @ 21:44:36 ----------

yukledikten sonraki goruslerim surekli kasıo ayarlara girerken bile ev ekranında rehbere atıo acılıs ve kapanıs cok yavas

Şuan bende deniyorum pek kastığını söyleyemem. Hızı ve dokunmatiği iyi aslında. Kapanış ile ilgili kesin bir şey söyleyemem ama açılış yavaş gelmedi bana.

- Flash ev ekranını kullanmayı bir türlü beceremedim. Ortada Analog saat olan flashtan sonra ilk gelen Flash Ev Ekranını bir türlü değiştiremedim. Hafıza kartı ana dizininde ki gadget.swf'yi değiştiriyorum. Ev Ekranı değişmiyor :D Bir Türlü yapamadım :D Var mı yardım edebilecek? :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
*-king-*

*-king-*

Üye
hocam ovi store u sildin mi sildysen uygulamasının linkini verir misın çalışanını
Edit:buldum

Mert045

Mert045

Üye
Şarj çok az yetiyor 2 saatte bitiyor sorun bende değil . Sizdede böyle bi sorun var mi acaba

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Mert045

Mert045

Üye
senin telefonu nasıl kullandığını ben nerden bileyim Allah'ını seversen?

Böyle havalara gerek yok . Akşam şarjdan çıkardım sabah bi uyandım hiç oynamadan bitmiş. Ertesi gün sabah doldurdum 2 saatin 1 saati oynadım ve yine bitti sanırsam flash ev ekranından kaynaklanıyor. Artist hareketler lüzumsuz.

JRValantin3

JRValantin3

Üye

Böyle havalara gerek yok . Akşam şarjdan çıkardım sabah bi uyandım hiç oynamadan bitmiş. Ertesi gün sabah doldurdum 2 saatin 1 saati oynadım ve yine bitti sanırsam flash ev ekranından kaynaklanıyor. Artist hareketler lüzumsuz.

Sorun var ise cfw de kullanma arkadaşım. Zorla kullan diyen yok.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi

Artist Hareket yapan yok.neyse kalbini kırmak istemiyorum.zorla da kullandırmıyorum.beğenmiyosan kur başka cfw.

Mert045

Mert045

Üye
Artist Hareket yapan yok.neyse kalbini kırmak istemiyorum.zorla da kullandırmıyorum.beğenmiyosan kur başka cfw.

Sen bana verdiğin cevaptakı mesajı okursan yanlışını anlayacaksın . Ben cfw ye kötü diye bişey denedim . Çok güzel eline sağlık sadece tavrını begenmedim . Neyse kapansın artık konu :locked:

Mert045

Mert045

Üye
Pips kurulmuyor güncelleştirme hatası veriyor.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
pips yazılımda var.qt'yi oviden kurun

pctg

pctg

Üye
cfw yi 1-2 saat önce kurdum biraz kurcaladım program kurdum fakat arama yapmayı denediğimde hiçbir şekilde arama yapamıyorum. bunu nasıl çözebilirim

berkeren23

Üye
mesaj attım bi bakabilirsen çok sevinirim.

Üst Alt