Symbian Modder
Üye
-
Konu Sahibi
-
tamam sorun varsa yazarızşu tuş takımı ışığınıda kapar mısın? veya dosyası varsa sende ver ben kapatırım
media barda düzgün olarak sadece sensor ve bluetooth çalışıyor.
----------Eklendi @ 11:24:03 ---------- Yazıldı @ 11:23:20 ----------
Çok sağol
senin verdiğinde işe yaramadıhız konusunda bi sıkıntı yok asphalt oynanabiliyor ama yapabiliyorsan daha hızlı yap mesela qtyle phytonu dışarıdan ver onlara baya bi ram kaplıyor test etmiştim ben
----------Eklendi @ 11:42:16 ---------- Yazıldı @ 11:41:17 ----------
dediğinin hepsini yaptım patch 1ile 4arasını aktif ettim ama yine olmadı
medya bar çalışmaya başladı tamam
Olmamasını istediğim birkaç şey var acaba bunları Cfw'den birşekilde kaldırmam mümkün mü?
Ayarlar Menüsü Haricinde ki "Temalar, Tercihler" Kısayolları,
"KeyLock, Bluetooth Receiver, X-plore, ROMPatcher+ (İşi Bittikten Sonra), Auto İnstaller (İşi Bittikten Sonra), BTSwich" Uygulamaları,
Sebebi; bunlar benim açımdan hiç işe yaramıyor, hiç kullanmıyorum (Çoğunluğun işine yaradığı için koymuşsundur sana laf ettiğimi sanmanı istemiyorum).
Ayrıca;
Mediabar'ı Systembar'a çevirmişsin bunun Mediabar olarak kalmasını sağlayabilir miyim? (Çok önemli değil ama Mediabar'da sadece AccelSwitch olması yetiyor. Tabi bu benim açımdan sadece "Böyle bir imkan var mı?" diye öğrenmek istedim.)
Şunu belirtmek isterim ki; Cfw çok güzel görünüyor daha kullanmadım ama en yakın zamanda kurucam, deniycem. Ellerine, emeğine sağlık demekten teşekkür etmekten başka birşey düşmez bana. uğraşın ve emeğin için bunu bizimle paylaştığın için Teşekkür Ederim.
İyi Forumlar!
Üstad benim şu yorumu görmedin sanırım bi cevaplayabilirsen çok sevinirim.
Teşekkür Ederim. Ellerine Sağlık.
İyi Forumlar!
nasıl indirecez
Bir şey soracağım. Yükleme kısmını incelediğimde JAF ' da Phone Mode ' u offline yapmamızı belirtmemişsin, acaba unuttun mu yoksa orayı boş mu bırakmamız gerekiyor?
arkadaşlar telefonu kapatıp usb ile bilgisayara takacaz. ondan sonra ne yapmamız gerekiyor. telefon hafızasına girmekmi. aşamaları güzelce açıklarmısınız.
Yardımların ve Yardım Edeceğin için Çok Teşekkür Ederim.dediklerinin kişisele giriyor.onları sonra bi metin belgesinde sana atarım.sana da iyi forumlar !
sanki dokunmatik hassasiyeti biraz düşük geldi onun haricinde bi sıkıntı kalmadı ellerinize sağlık
CNT butonu yeşil omuyor neden acaba ? bilen warmı arkdaşlar ?
Bu cfwyi kurdum telefona gayet hızlı ve ram yüksek tebrikler. Şu anda bu fwden yazıyorumFakat nokia store çalışmadı. Yeni sürümünü kurmaya çalışınca dahili bileşen hatası veriyor. Birde tema efekti açıkken oluşan o beyaz kare bugu duruyor Birkaç önerim de 2tane daha tema eklemen, mesajlara smiley ve ekstra simge koyman, küçük qwerty yi kaldırman, samsung widget hs koyman, müzik çalardaki simgeleri ve plağı gri yapman. Birde yazılıma DzMusicKey v2 gömdün mü tadından yenmez bi cfw olur
Telefonun tuşları kilitli iken tuşlar ile müzik çaları kontrol etmeni sağlıyor. Mesela dışarıda yürüken müzik dinlerken telefonu cebinden çıkarmadan pantolonunun üzerinde kırmızı tuşa bastığın zaman sonraki şarkıya geçiyor. ortaya bastınmı pauseluyor, yeşile bastınmı başa alıyor birdaha basınca önceki şarkıya geçiyor. - ye basılı tutup + ya basınca sesi açıyor, + ya basılı tutup - ye basınca sesi kısıyoro dzmusic ne işe yarıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?