Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

Konu Sahibi
tamam sorun varsa yazarız şu tuş takımı ışığınıda kapar mısın? veya dosyası varsa sende ver ben kapatırım

media barda düzgün olarak sadece sensor ve bluetooth çalışıyor.

----------Eklendi @ 11:24:03 ---------- Yazıldı @ 11:23:20 ----------

Çok sağol

medya bar çalışmaya başladı tamam

denilenleri yaptığın takdirde mediabar daş gibi çalışıyor

Üstad benim şu yorumu görmedin sanırım bi cevaplayabilirsen çok sevinirim.

Teşekkür Ederim. Ellerine Sağlık.

İyi Forumlar!

gms_10ur

Üye
Bir şey soracağım. Yükleme kısmını incelediğimde JAF ' da Phone Mode ' u offline yapmamızı belirtmemişsin, acaba unuttun mu yoksa orayı boş mu bırakmamız gerekiyor?

boş bırak.
Ilk başta dediklerini harfiyen yaptığım halde çalışmadı ama sonradan çalıştı

arkadaşlar telefonu kapatıp usb ile bilgisayara takacaz. ondan sonra ne yapmamız gerekiyor. telefon hafızasına girmekmi. aşamaları güzelce açıklarmısınız.

Konu Sahibi
Üstad benim şu yorumu görmedin sanırım bi cevaplayabilirsen çok sevinirim.

Teşekkür Ederim. Ellerine Sağlık.

İyi Forumlar!

dediklerinin kişisele giriyor.onları sonra bi metin belgesinde sana atarım.sana da iyi forumlar !

Bir şey soracağım. Yükleme kısmını incelediğimde JAF ' da Phone Mode ' u offline yapmamızı belirtmemişsin, acaba unuttun mu yoksa orayı boş mu bırakmamız gerekiyor?

ona gerek yok

arkadaşlar telefonu kapatıp usb ile bilgisayara takacaz. ondan sonra ne yapmamız gerekiyor. telefon hafızasına girmekmi. aşamaları güzelce açıklarmısınız.

hayır.jaf kullanımı diye aratırsan bulursun

machone

Üye
sanki dokunmatik hassasiyeti biraz düşük geldi onun haricinde bi sıkıntı kalmadı ellerinize sağlık

Oğuzhan

Üye
kurdum ve çok beğendim cfw yi teşekkürler

CNT butonu yeşil omuyor neden acaba ? bilen warmı arkdaşlar ?

Oğuzhan

Üye
sağol hiç hata yok ya çok da hızlı harika birşey olmuş gerçekten

----------Eklendi @ 18:41:59 ---------- Yazıldı @ 18:40:12 ----------

CNT butonu yeşil omuyor neden acaba ? bilen warmı arkdaşlar ?

Cnt x6 içindi sanırım

Konu Sahibi
cnt için flash dosyası yok da ondan.
bu akşam xperience resurrection vol.1 kararlı sürüm geliyor arkadaşlar.

gms_10ur

Üye
Bu cfwyi kurdum telefona gayet hızlı ve ram yüksek tebrikler. Şu anda bu fwden yazıyorum Fakat nokia store çalışmadı. Yeni sürümünü kurmaya çalışınca dahili bileşen hatası veriyor. Birde tema efekti açıkken oluşan o beyaz kare bugu duruyor Birkaç önerim de 2tane daha tema eklemen, mesajlara smiley ve ekstra simge koyman, küçük qwerty yi kaldırman, samsung widget hs koyman, müzik çalardaki simgeleri ve plağı gri yapman. Birde yazılıma DzMusicKey v2 gömdün mü tadından yenmez bi cfw olur

Konu Sahibi

nokia store sorunu şimdi yayınlayacağım sürümde çözüldü.beyaz bug ilk beta'da çözülmüştü fakat galeri ve müzikçalrda sorun çıkarıyordu kaldırdım.

gms_10ur

Üye
o dzmusic ne işe yarıyor ya
Telefonun tuşları kilitli iken tuşlar ile müzik çaları kontrol etmeni sağlıyor. Mesela dışarıda yürüken müzik dinlerken telefonu cebinden çıkarmadan pantolonunun üzerinde kırmızı tuşa bastığın zaman sonraki şarkıya geçiyor. ortaya bastınmı pauseluyor, yeşile bastınmı başa alıyor birdaha basınca önceki şarkıya geçiyor. - ye basılı tutup + ya basınca sesi açıyor, + ya basılı tutup - ye basınca sesi kısıyor