StatTrak
Üye
-
Konu Sahibi
-
20 iş gününü geçirdiklerinde para alma hakkına sahip olunuyor diye biliyordum ben.geçmiş olsun öncelikle , galiba 3 kez sorun yaşayınca para iadesi alınıyordu , alamazsan da tüketici hakem heyetine başvurabilirsin.
Böyle şikayetleri görüyoruz sony pişmanlıktır diyoruz , adamlar ondan sonra şans diyorlar. Böyle şans mı olur
hem öyle hem de 3 kere aynı sorun olunca para iade hakkı var.20 iş gününü geçirdiklerinde para alma hakkına sahip olunuyor diye biliyordum ben.
geçmiş olsun öncelikle , galiba 3 kez sorun yaşayınca para iadesi alınıyordu , alamazsan da tüketici hakem heyetine başvurabilirsin.
Böyle şikayetleri görüyoruz sony pişmanlıktır diyoruz , adamlar ondan sonra şans diyorlar. Böyle şans mı olur
Sony batmaz bebaşkan önceden z1 kullanıyodun ama sen dehaklısın bir yerde şimdi bu 2inci olacak eğer yine bir sorun çıkarsa 2300 cepte. Apple'dan şaşmayacaksın adamlar bizzat kendileri diyor benim kabahatim batmakta olan firmayı ayağa kaldırmak için yardım ediyorum
Sony batmaz be
Hele bi Z4 çıksında belli olur herşey tek umudum Z4hacı batmış zaten yav sadece boşa kürek çekiyor
Hele bi Z4 çıksında belli olur herşey tek umudum Z4
Öncekiler geçmiş olsun kardeşim, şunu belirteyim Sony fanboy filan değilim. Sony pişmanlıktır demişsiniz ben buna katılmıyorum. Z2 almadan önce iphone 4s e sahiptim ve ios 7 ile resmen telefon çöp olmuştu, Z2 alalı neredeyse 7 ay oldu herhangi bir problem ile karşılaşmadım ve abartılacak kadar ısı seviyesine ulaşmadı. Eğer mükemmel Android deneyimi yaşamak istiyorsanız markaları bir kenara bırakıp doğrudan Nexus cihazlara yönelin. Apple şu yönden çok iyi, her telefonun sistemi ayrı yazılıyor, android de ise ortak taban baz alınıyor, oynanıyor ve bu yüzden stabikite sorunları ortaya çıkıyor. Her neyse çok uzun konuştum, yanlışım.varsa düzeltin
Dava açın anında para iadesi gelir
Bu arada Sony sadece telefon üretmiyor. Ayrıca Sony Mobile satılmayacak, kapanmayacak. Adamlar açıklama yaptı hala batacakta falanda filanda konuşun.
Bunları yazmadan önce git bi tüketici hakları mahkemesine. Haklarınızı savunmazsan burada ağlanıp sızlanmayın neden aldım diye.sanki çok kolaymış gibi söylüyorsunuz dava için avukat masraf vs.
eğer bu şekilde bir müşteri memnuniyeti ile karşı karşıya kalacaksam tüküreyim böyle telefona da markaya da. Laf dinleyip almamam lazımdı ama hata ettim. Başka çözüm önerilleriniz var mı ?
kardeşim adamları aradım baya meşakketli için tavsiye için saol cihaz yine sıkıntılı gelirse onu da yapacağım peki para iadesi ne tür şartlarda uygun yukarda 3 kere sıkıntı yaşarsan veriyorlar demişsiniz şimdi bu gelecek cihaz da soeunlu olursa parami alma yetkisine sahip olacak mıyım?Bunları yazmadan önce git bi tüketici hakları mahkemesine. Haklarınızı savunmazsan burada ağlanıp sızlanmayın neden aldım diye.
kardeşim adamları aradım baya meşakketli için tavsiye için saol cihaz yine sıkıntılı gelirse onu da yapacağım peki para iadesi ne tür şartlarda uygun yukarda 3 kere sıkıntı yaşarsan veriyorlar demişsiniz şimdi bu gelecek cihaz da soeunlu olursa parami alma yetkisine sahip olacak mıyım?
öncelikle teknoloji şans işi malesef. ama sony nin sorunsuzundan çok sorunlusunu duyuyoruz internette buda kabul. Benim bi akrabamda var z1 telefonu sorunsuz. Foruma yazmıyor ama . Memnun olanlar yazmaya üşenif ama sorunu olan çare aramak için heryere haber salar.bide böyle düşünün. mesela htc one m8 i öven çok az var FORUMDA. Şikayeti olan çareyi forumda arıyor yani mesela ben z2 kullanıcısıyım şükür problemim yok. Bunu ilk,defa yazıyorum ama problemim olsaydı her forum sitesine konu açardım ve z2 iyice sorunlu gözükürdü. Umarım anlaşılmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?