Xperia z3 android n kullanan varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

bygokhan1

bygokhan1

Üye
    Konu Sahibi
Xperia z3 android n kullanan varmı?
Developer preview Npd56n sürümünü kullanıyorum şu an 6.0.1 ile karşılaştırıldığında hangisi daha iyi.
Ayrıca pc com. ile 6.0.1 e dönemiyorum driver sorunu çıkıyor yüklerken çıkmamıştı bu sorun aynı sorunu yaşayanlar varmı Z3 kullananları tartışmaya bekliyorum.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bygokhan1

bygokhan1

Üye
    Konu Sahibi
Up

Buğra

Buğra

Admin
Önden dağıtılan beta n romu tavsiye etmiyorum bende 1 yıl z3 kullandım. Aslında android 7 resmi olarak verilecekti ama firma bir anda fikir değiştirdi vermedi. Uyumlu değil bahaneleri yalan öyle bir dünya yok :)
Bootloader kilidini açınca kamera çöp oluyor kullanılamaz hale geliyor ve cm romlarda balık gözü kamera sorunu var can sıkıyor fotoğraflarda.
Bu yüzden en iyisi stock taban üzerine yapılan custom romları kullanmanız olacaktır.

bygokhan1

bygokhan1

Üye
    Konu Sahibi
Bende uzun zamandır kullanıyorum developer preview i gayet hızlı ama wifi bugu var canımı sıkıyor bazen. Geri 6.0 a da dönemiyorum pc comp. Dan fastboot da teli görmüyor uygulama yukleme başlamıyor.

Buğra

Buğra

Admin
Bende uzun zamandır kullanıyorum developer preview i gayet hızlı ama wifi bugu var canımı sıkıyor bazen. Geri 6.0 a da dönemiyorum pc comp. Dan fastboot da teli görmüyor uygulama yukleme başlamıyor.

başka bir pc den deneyin :hmmm driver yükleyerek

Takipçi Satın Al

Üst Alt