Öneri Xperia Z3 açılmıyor

gungor17

Üye
Telefonun boyutuna göre sistemi güçlü o yönünü seviyorum zaten onun için kullanıyorum

gungor17

Üye
S4 ve s4 mini ye bakarsan anlarsın demek istediğimi

Invoke

Üye
@~N.A.W.Y~ ; Bugünkü ibretini buradan alabilirsin.

Tepkiler: Death Punch
Ben sony mağzasına gittmiştim adamın biri telefon su almış diye geri getirmiş telefonu görevli bu telefon 1-2 gün sonra toparlar kendine abi garanti bakmaz gibime geliyor demişti

gungor17

Üye
Ben sony mağzasına gittmiştim adamın biri telefon su almış diye geri getirmiş telefonu görevli bu telefon 1-2 gün sonra toparlar kendine abi garanti bakmaz gibime geliyor demişti
Hahah Ne kadar orijinal

Tepkiler: Death Punch
Ben Lumia 625in uzerine bi bardak kola dokmuştum bir şey olmadı hava atan sonye mi oldu yaşasın NOKİA

MaxipmaN

Üye
note2 s6dan güçlü demek, android 6.1.1 de alır

0MG90

Üye
Boyutuna göre güçlü derken ? Büyük cihazlar daha mı güçlü bu yoruma göre ?
Compact serisinin ekran boyutu küçük ama donanımı iyi. Onu demek istemiş. Mesela S5 - S5 mini. S5 minide donanım daha düşükken Z3 - Z3 compact'ta aynı.

Tepkiler: gungor17

gungor17

Üye
Compact serisinin ekran boyutu küçük ama donanımı iyi. Onu demek istemiş. Mesela S5 - S5 mini. S5 minide donanım daha düşükken Z3 - Z3 compact'ta aynı.
Eyvallah abi demek istediğim bu işte ama anlamamak için büyük bi efor harcıyorlar sanki

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu açık kalabilir sorun çözülmüş, ilerde yazmak isteyen olabilir.

Türe

Üye

Anladım sıkıntı orda değil. Cümleye göre büyük olan cihazların donanımı daha iyi olacak diye bir anlayış ortaya çıkıyor. Onu söylüyorum.

0MG90

Üye
Evet çalışmış işte

Telefon suyla temas ederse veya su altına falan sokarsanız zaten cihazı en az 1 saat kendi haline bırakmanız lazım yoksa sapıtabiliyor