Öneri Xperia Z3 açılmıyor

MaxipmaN

Üye
sony nin kasası kaliteli samsung damacana tmm mı .s.s

Konu Sahibi
Çıkardım telefnu kırmızı led ışığı yanıyor şarja takınca. Ekrana Pil simgesi geliyor ama yanıp sönüyor. Sarj almıyor.

gungor17

Üye
Hadi bakalım oda yattı iyimi

gungor17

Üye
en azından toz geçirmiyomuş kumda oynarız artık hahaha

Invoke

Üye
Çıkardım telefnu kırmızı led ışığı yanıyor şarja takınca. Ekrana Pil simgesi geliyor ama yanıp sönüyor. Sarj almıyor.

Şunu dene;

Ses kısma + ses açma + güç düğmelerine basılı tut birkaç saniye.

Tepkiler: B.A.R.O.N

gungor17

Üye
dostum hiç uğraşma pirinçle falan servisine ver değişim taleb et ne kadar erken okadar iyi,, zaten şimdi düzelse bile yarın öbürgün seni yarı yolda bırakır o tel

Invoke

Üye
Yapman gerekenleri yazıyorum:

Öncellikle googleda çözüm ararken "xperia z3 red light blinking" diye arat.

Telefonun şarjda birkaç saat dursun, şarjı olduğundan emin ol. Şarj olmuyor gibi görünebilir ama dursun. Dediğim gibi üç düğmeye bas titreyene kadar.

Eğer işe yaramazsa pc de sürücülerin yüklü olduğuna emin ol ve flashtool ile stock romu flashlamaya çalış yani telefonu flashmode a alıp pc ye bağlayacaksın ledin yeşil yanması gerek. Bunu da google da veya youtube da arat ya da imzamda da flashtool konusu var.

Eğer yine olmazsa servise gideceksin.

Tepkiler: gungor17

gungor17

Üye
suya soktum deme yağmurda yürüdüm de

Konu Sahibi

Hocam yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim. 10 dakika sarjda beklettim. Sarj Pil simgesi geliyor Ekrana Kırmızı Çok az dolu üstündede elektrik simgesi var ancak o simge 4 saniede bir gidip geliyor. Ve az önce şöyle oldu cihaz. SONY yazısı geldi alttada XPERIA yazısı ama devamı gelmiyo acılmadı yani. Telefonun arkasının ısındığını farkettim. Devamı gelmiyor yani.
13:01 Telefon şarj ollmaya başladı. Kırmızı görünen pil şarj almaya başladı yeşil yanıyor %100 olana kadar cihazı açmıcam umarım açılır

xmustx

Üye
Bence işi şansa bırakmayın.Elden çıkartmalısınız..

Konu Sahibi
13:11 Cihaz tamamen açıldı arkadaşlar. Sarjda olmaya başladı telefon kapalı şuan %2 oldu. Ayrıca seste ve kamerada hiçbir problem yok

xmustx

Üye
Sıvı teması var sonuçta.Mucize beklemek ilerde fayda etmez @berkmeric18

gungor17

Üye
sony nin kasası kaliteli samsung damacana tmm mı .s.s
kalite diye diye ful cama döndü telefonlar zaten arka kapağı niye cam yapıyon arkadaş ya zaten kapak değiştiremiyoruz bari sağlam bişi yap geçen nexus 4 vardı arka cam oldu tuz buz oldu eee ne oldu şimdi kaliteye değiştirmeye kalk dünyanın parası saçmalığa bakarmısın arkadaş şuan z3 compakt kullanıyorum ön cama o kırılmaz camlardan taktırdım kırılmasın diye adam dediki telefonun arkasına da takalım dedi düşerse kırılır dedi ya olaya bak şimdi iki tarafta çift cam teli elimde zor tutuyorum her an kayıverecek gibi :/

Konu Sahibi

Arkasındaki o cam dediğin kısım fazlasıyla dayanıklı zaten. Ben bahcede dusurmustum bel hizasından. Bir çizik bile yok. Xperiada en nefret ettiğim şey kapak zımbırtısı.

0MG90

Üye
Kardeş sana zorla Sony mi aldırdılar, sat kurtul o zaman

Konu sahibine de geçmiş olsun açılmış telefonu

gungor17

Üye
Niye kızdın ki sony eleştiriye kapalı mı kötü yanlarını söyleyemem mi

Konu Sahibi
Kafana silah dayatıp Sony aldırmışlar gibisin. Bu forumda herkes hangi telefonu alsam şukadar bukadar bütçem var diyip konu açıyodu. Herkes sony sony sony z3 diye yazıyodu konulara oyda verilıyodu. Sony kötü bi cihaz mı oldu şimdik

@0MG90 teşekkürler kardeşim

Tepkiler: 0MG90