Xperia Z1 C6903 Android 4.3 güncellemesi yüklenmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

SeNNHoR

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z1 C6903 Android 4.3 güncellemesi yüklenmiyor
Merhaba arkadaşlar,
Geçen ay Xperia Z1 aldım. Geçen hafta Türkiye de dahil olmak üzere bir çok ülkede 4.3 güncellemesi geldi fakat Sony Update Center veya PC Companion dan baktığımda güncellemeyi göremiyorum. Forumda benzer bir konu var ama üstünden bir hafta geçmiş. Güncellemeyi yükleyen arkadaşlar var mı? Ayrıca kendimiz flash atarak 4.3 e güncellesek garanti dışına çıkarmıyız bir bilginiz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Invoke

Invoke

Üye
Güncelleyen arkadaşlarımız var, herkese aynı anda gelmiyor güncellemeler. Garanti dışına çıkmazsınız.

0MG90

0MG90

Üye
İmei numarasına göre gönderiliyor diye biliyordum geç gelebilir

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
pc Companion üzerinden güncelleme görünüyormu Ki?

SeNNHoR

Üye
    Konu Sahibi
O zaman flashlıyorum hadi hayırlısı :D

Edit: PC companion dan da gözükmüyor

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
gözükmüyorsa nasıl yüklenmediğini anlıyorsun :D

SeNNHoR

Üye
    Konu Sahibi
Yüklenmiyordan kastım gözükmediğiydi yanlış anlaşılma olmasın :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
pc com telefonu görmediği sürece güncelleme olup olmadığını göstermiyor telefonu düzgün bi şekilde bağlamalısın

SeNNHoR

Üye
    Konu Sahibi
Yine yanlış anlaşılma oldu :D PCC telefonu görüyor ama ben güncellemeyi görmüyorum :D yani telefon/tablet bilgisayarınız güncel diyor. :D

Invoke

Invoke

Üye
Ne diyon la Erzurumlu, sorun yok, sadece güncelleme yok. :ehe

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
0MG90

0MG90

Üye
Ben olsam beklerdim yayımlamışlar nasıl olsa illa ki gelecek güncelleme

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
güncell diyorsa ya daha güncelleme gelmemiştirya arkadaş yanlış anlattı yada bende bi yanlışlık var :ehe

SeNNHoR

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme geldi çoğu kişi yüklemiş 4.3 :D
Ben de bekleme taraftarıyım da S3 e bile 4.3 geldiğini görünce kıskandım biraz :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
gelir 1hafta içinde bide telefondaki uptade centerden kontrol et belki ordan gelmiştir

SeNNHoR

Üye
    Konu Sahibi
Update Centerda da gözükmüyor zaten işletim sistemi güncellemeleri için PC Companion gerekiyor

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
yoo uptade centerdende sistem güncellemeleri yükleniyor ama pc com üzerinden daha erken yayınlanıyor güncelleme

SeNNHoR

Üye
    Konu Sahibi
Neyse beklicez artık

enver_techno

enver_techno

Üye
yoo uptade centerdende sistem güncellemeleri yükleniyor ama pc com üzerinden daha erken yayınlanıyor güncelleme
Büyük güncellemeleri Update Center'dan yükleyemezsin, bana güncelleme geldiğinde kontrol ettim oradan gözükmedi. PCC'a bağladığım zaman çıktı. Ve yükledim, şuan 4.3
Az sabır et, gelir bir iki güne kadar. En olmadı 4.4'ü bekle ;)

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
karotum

karotum

Üye
4.4 gelmesine ne kaldi sanki napcan bu saatten sonra 4.3 u :)

Üst Alt