video çekip gönderdim zaten az önceSen video çek yolla abi olmadı yenisini bana yollar ben seve seve beklerim![]()
pilde güç olduğuna emin ol falan demiş. bu sefer biraz azarladım zaten
yeni pil aldığımı söylemiştim dedim bugün başka yeni bi pille denedim ışık yanmıyor cihaz çalışmıyor telefon cihazı görmüyor bu cihaz bozuk dedim, bana artık sıkıntı geldi çok sinirlendim kumanda falan istemiyom artık alın buda video dedim
emin olmak için bugün başka bi pille denettirdim yok ya resmen bozuk bu meret az önce içini açtım bi tane devreden oluşuyo zaten, bi halt anlamadım şimdi de kapatamıyom
güç düğmesini oturtturamadım bi türlü öle açık parça pinçik duruyo 
Allah rahmet eylesin abivideo çekip gönderdim zaten az öncepilde güç olduğuna emin ol falan demiş. bu sefer biraz azarladım zaten
yeni pil aldığımı söylemiştim dedim bugün başka yeni bi pille denedim ışık yanmıyor cihaz çalışmıyor telefon cihazı görmüyor bu cihaz bozuk dedim, bana artık sıkıntı geldi çok sinirlendim kumanda falan istemiyom artık alın buda video dedim
emin olmak için bugün başka bi pille denettirdim yok ya resmen bozuk bu meret az önce içini açtım bi tane devreden oluşuyo zaten, bi halt anlamadım şimdi de kapatamıyom
güç düğmesini oturtturamadım bi türlü öle açık parça pinçik duruyo
![]()
Başın sağolsun
Kardeşim nereden aldın aliexpress den mi aldın?
Bende almak istiyorum yardımcı olursan çok iyi olur Z3 için değilmi bu kılıfEvet aliexpresden aldım kardeşim istersen sanada yardımcı olabilirim
Kardeş aliexpressden hiç alışveriş yaptınmı üyemisinBende almak istiyorum yardımcı olursan çok iyi olur Z3 için değilmi bu kılıf
Yok yapamadım ya anlamadım ama üye oldumKardeş aliexpressden hiç alışveriş yaptınmı üyemisin
İkiside var kardeşim ininal da var sanal da varSanal kart al yada migrostan inial kart al yoksa sakata gelme riski var
Yahu kardeşim sohbeti bırakıp link atar mısın? Ben yedek olarak almayı düşünüyorum.Sanal kart al yada migrostan inial kart al yoksa sakata gelme riski var