Kardeşim direk sipariş verdiğini seçip atsana. Ne uğraşıyorsun. Gireceksin üyeliğinden sipariş verdiğini atacaksın. Bu attığın türkiye'ye yollamıyor.Bu arada konunun ilk mesajına dikkat edersen ben de aldım bi tane ön arka flim veren. Bunu yedek olarak alcam.Kardeş ship to turkiye yi sececen filter den
Kardeşim mesaj yazmak için yazma. Yardım etmek için yaz. Sen bundan sipariş verdin ama adam yollamıyor türkiye'ye neyse yine de sağol yardım çaban için. Arar bulurum ben olmadı benim aldığım kabın başka renklerinden alırım. Teşekkür ederimTamam ben bundan verdim siparişi
Kardeşim sen hangi kılıfı aldın?Kardeşim mesaj yazmak için yazma. Yardım etmek için yaz. Sen bundan sipariş verdin ama adam yollamıyor türkiye'ye neyse yine de sağol yardım çaban için. Arar bulurum ben olmadı benim aldığım kabın başka renklerinden alırım. Teşekkür ederim
Konunun ilk mesajına bak kardeşim foto attım orayaKardeşim sen hangi kılıfı aldın?
Kardeşim milyonlarca ürün var ben de daha çabuk olsun diye yardım istedim. Ters ters konuşmuyorum amacım bu değil. Bir link atacağına 7 tane mesaj yazmışsın. Bunları tek mesajda da yazabilirsin. Yani bana daha çok yardım çabasında değilmiş fikri veriyor bu yazdıkların.Diablo ne ters ters konusuon surda yardımcı olmaya çalışıoz adam demekki yurtdışına satışı yasaklamış sana zaten yazdım telefonun modelini yaz arkasından metal frame and back cover de çıkar zaten varsa yada metal bumber yada aliminium metal frame
Baktımda o mavi kılıf mı kardeşim ?Konunun ilk mesajına bak kardeşim foto attım oraya![]()
Kardeşim milyonlarca ürün var ben de daha çabuk olsun diye yardım istedim. Ters ters konuşmuyorum amacım bu değil. Bir link atacağına 7 tane mesaj yazmışsın. Bunları tek mesajda da yazabilirsin. Yani bana daha çok yardım çabasında değilmiş fikri veriyor bu yazdıkların.
Aynen kardeşim link atabilirim istersen. Konuya link atmayı unutmuşum.Baktımda o mavi kılıf mı kardeşim ?
Aynen link atarmısın ?Aynen kardeşim link atabilirim istersen. Konuya link atmayı unutmuşum.
Aslında Türkiye ye yollasa alacamda gelmiyoki nereden bulacam acaba ya ?O kılıflar heryerde var var ama benimki gibi arkayı kapatan yok
İnşallah bulurumKardeş dolu var arasana dediğim gibi

Link i bulabildiysen atarmısın ?Aynen kardeşim link atabilirim istersen. Konuya link atmayı unutmuşum.
Al bunu işte bende bu fiyata aldım satıcıda güvenilirAaa burda aynı sitede buldum galiba Türkiye ye gönderiyor acaba aynısı mıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Link i bulabildiysen atarmısın ?
Al bunu işte bende bu fiyata aldım satıcıda güvenilir

nihayet anlaşmaya varmışsınız ama
bu arada ben sanal kart falan kullanmıyorum niye sakata gelecez ki ad yapmış bi site milyonlarca kişi alışveriş yapıyo satıcılar sizin bilgileri görmüyo aliexpress parayı sizden çekiyo ve ürün size ulaştığında satıcıya iletiyo parayı, yani bi nevi aracılık yapıyo açıkçası ben bi sorun yaşanacağına inanmıyorum.