Öneri Xperia Z1 Aksesuarlarım :D

Sponsorlu Bağlantılar

nazmican6180

Üye
Bekle dur bnmde var şimdi 2 ürün takipsiz daha halan bekliom

najanaja

najanaja

Üye
Sen video çek yolla abi olmadı yenisini bana yollar ben seve seve beklerim :D
video çekip gönderdim zaten az önce :D pilde güç olduğuna emin ol falan demiş. bu sefer biraz azarladım zaten :D yeni pil aldığımı söylemiştim dedim bugün başka yeni bi pille denedim ışık yanmıyor cihaz çalışmıyor telefon cihazı görmüyor bu cihaz bozuk dedim, bana artık sıkıntı geldi çok sinirlendim kumanda falan istemiyom artık alın buda video dedim :D emin olmak için bugün başka bi pille denettirdim yok ya resmen bozuk bu meret az önce içini açtım bi tane devreden oluşuyo zaten, bi halt anlamadım şimdi de kapatamıyom :D güç düğmesini oturtturamadım bi türlü öle açık parça pinçik duruyo :D

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
video çekip gönderdim zaten az önce :D pilde güç olduğuna emin ol falan demiş. bu sefer biraz azarladım zaten :D yeni pil aldığımı söylemiştim dedim bugün başka yeni bi pille denedim ışık yanmıyor cihaz çalışmıyor telefon cihazı görmüyor bu cihaz bozuk dedim, bana artık sıkıntı geldi çok sinirlendim kumanda falan istemiyom artık alın buda video dedim :D emin olmak için bugün başka bi pille denettirdim yok ya resmen bozuk bu meret az önce içini açtım bi tane devreden oluşuyo zaten, bi halt anlamadım şimdi de kapatamıyom :D güç düğmesini oturtturamadım bi türlü öle açık parça pinçik duruyo :D
Allah rahmet eylesin abi :D Başın sağolsun :D

nazmican6180

Üye
Evet aliexpresden aldım kardeşim istersen sanada yardımcı olabilirim

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Link yollarsan kardeşim biz de bakarız z1 ve z2 için

nazmican6180

Üye
Evet z3 kılıfı

98farom98

98farom98

Üye
Tamam bende almak istiyorum kardeşim Z3 için

nazmican6180

Üye
Sanal kart al yada migrostan inial kart al yoksa sakata gelme riski var

nazmican6180

Üye

nazmican6180

Üye
Link bu z2 z1 gibi telefonlara arıyosanız

nazmican6180

Üye
Sony z1 metal frame and back cover die aratın çıkar belki benim aldığım ürün 18 tlye geldi ön ve arka camfilmi de dahil

98farom98

98farom98

Üye
ya böyle bi hata var Bu Tedarikçi/Nakliye Şirketi seçili Ülke/Bölgenize gönderim yapmamaktadır ne ki bu?

nazmican6180

Üye
Hımm bnm attığımda mı yazıyo

nazmican6180

Üye
Kardeş ship to turkiye yi sececen filter den

Üst Alt