Öneri Xperia Z1 Aksesuarlarım :D

Sponsorlu Bağlantılar

nazmican6180

Üye
Artık 3 kutu rgb led sipariş etsem gümrükten geçermiki

nazmican6180

Üye
Aynı kutunun içinde 3 tane olursa geçiyo heralde sınır 3 diye biliom ama

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
burak_102

burak_102

Üye
Aslında adam ürünü 13 ocakta kargolamış, türkiyeye 15 ocakta varmış öyle yazıyor. gümrük işini 3 şubatta onaylıyor bence sorun bizimkilerde, gümrük onayını geç veriyorlar.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Aslında adam ürünü 13 ocakta kargolamış, türkiyeye 15 ocakta varmış öyle yazıyor. gümrük işini 3 şubatta onaylıyor bence sorun bizimkilerde, gümrük onayını geç veriyorlar.
2 günde buraya gelmesi imkansız kardeşim.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Buraya gelince gümrük memuru kayıtlara kendisi geçiyor. O yüzden öyle görünüyor yoksa jetle bile yollasalar gelmez bu kadar sürede

• Beğen
Tepkiler: burak_102
burak_102

burak_102

Üye
Buraya gelince gümrük memuru kayıtlara kendisi geçiyor. O yüzden öyle görünüyor yoksa jetle bile yollasalar gelmez bu kadar sürede
Aklıma bir şey takıldı şu iki yer niye açık bazı kılıflarda iki yer de kaplı oluyor bazızı yukardakini açık yapıyor. Sensör için dedi biri ama kameranın sağındaki ne ki?

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Aklıma bir şey takıldı şu iki yer niye açık bazı kılıflarda iki yer de kaplı oluyor bazızı yukardakini açık yapıyor. Sensör için dedi biri ama kameranın sağındaki ne ki?
Orada ikinci hoparlör var diye biliyorum kardeşim. Öndeki ışık ve ahizenin olduğu yerin aynısı değil mi?

burak_102

burak_102

Üye
Orada ikinci hoparlör var diye biliyorum kardeşim. Öndeki ışık ve ahizenin olduğu yerin aynısı değil mi?
Evet öndeki bildirim ışığının yerinin aynısınından ama kameranın sağındaki anlamsız geldi n11 de aynı kılıfı satan satıcıya sordum sensör için dedi

nazmican6180

Üye
Bnmde ürünüm geldi

nazmican6180

Üye
Çok güzel görüntüsünü atrsam öğlene kadar

najanaja

najanaja

Üye
hepinizin gözü aydın olsun arkadaşlar :) güle güle kullanın. benimde ümidimi kesmiş olduğum ürün sonunda geldi :) 3 aydır bekliyorum satıcıyla bol bol iletişime geçtim sorun nerdeydi bilmiyorum ama bu sabah elime ulaştı :) foto çekmek için bt kumanda :D bi sonrakinde tripodlu zoom cihazları var onlardan da bi tane almayı düşünüyom :D ben siyah sipariş verdim diye hatırlıyodum :) belki de sık sık rahatsız ettiğim için çaktırmadan bi tane daha gönderdiler :D şimdilik son bi ürünüm kaldı ablam için bt kulaklık almıştık.

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@ ve burak_102
burak_102

burak_102

Üye
hepinizin gözü aydın olsun arkadaşlar :) güle güle kullanın. benimde ümidimi kesmiş olduğum ürün sonunda geldi :) 3 aydır bekliyorum satıcıyla bol bol iletişime geçtim sorun nerdeydi bilmiyorum ama bu sabah elime ulaştı :) foto çekmek için bt kumanda :D bi sonrakinde tripodlu zoom cihazları var onlardan da bi tane almayı düşünüyom :D ben siyah sipariş verdim diye hatırlıyodum :) belki de sık sık rahatsız ettiğim için çaktırmadan bi tane daha gönderdiler :D şimdilik son bi ürünüm kaldı ablam için bt kulaklık almıştık.

Sağol sen de güle güle kullan :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja

nazmican6180

Üye
Sağol kardeş

• Beğen
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Evet öndeki bildirim ışığının yerinin aynısınından ama kameranın sağındaki anlamsız geldi n11 de aynı kılıfı satan satıcıya sordum sensör için dedi
Hayır kardeşim hoparlör yeri orası.

Gözün aydın abim :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
gözüm aydın da bozukmudur nedir anlamadım ki :) bugün pil taktırdım anasını satayım pilin parası cihaz parasıyla aynı :D açıyom ışığı yanmıyo e açılmayınca da telefon bt den onu görmüyo nasıl çalışcak sorun ne anlamadım :( zaten bundan bi hayır gelmice geç gelişinden belliydi :D gelince bide sen bak bakalım çalıştırabilecen mi :) hoş yapacak bişey yok pili takıyon düğmesini açıyon o kadar :)

nazmican6180

Üye
Düğmesine basılı tut

nazmican6180

Üye
Fln bluethot cihazı hiç mi görmiyo

Üst Alt