Arkadaşın iphone u için aldık kardeşim 3 kez full bir kere yarım ediyormuş. Z1 için 1 tam 1 kere de %90 a kadar ediyor.Güzelmiş güle güle kullan [emoji1] kaç kez şarj ediyor
Telefonu ülkeden bile almak zor kaldı bir de oradan gelecekŞurdan bide telefon getirebilsek mükemmel olacal hacı
Ayrıca 75€ luk gümrük sınırı varvalla kardeşim kusura bakma ama buradakiler mahalle arkadaşın, çocukluk arkadaşın yada sınıf arkadaşın değil tamam belki ağız alışkanlığı olmuştur ama hoşlanan vardır hoşlanmayan vardır şu konuşma tarzlarınızı bence düzeltmeye çalışın ben bile elimden geldiğince saygı sevgi içerisinde kurmaya çalışıyorum cümlelerimi bu hacı kelimesinide ne çok kişi alışkanlık haline getirmişŞurdan bide telefon getirebilsek mükemmel olacal hacı
açıkçası benim hiç hoşuma gitmiyor bu hacı kelimesi lütfen elimizden geldiğince karşımızdakilerle saygılı ve üsluplu konuşalım.iyi artık gümrüktekiler o kadar da değildir heraldeYani gumrukten mp3 die geçirebilsek iyi olacak
yada istersen sen bi dene geçerse bizde alırız 
sen 50-100 tl ye telefon gördünmü alınabilecek 
Kardeşim bu iş sandığın kadar basit bir iş değil. Gümrükte istediği kadar adamın olsun. Kutuyu açıp kontrol eden 3 farklı memur var hangisinden kaçırmayı düşünüyorsun. Havaalanında uçaktan iniyor bir kontrol, bölge memurlukta bir kontrol bir de şehirde kontrol ediliyor. O satıcı kimse polat alemdar'ı da geçmişValla ben satıcıyla konuşmuştum adam gümrükte tanıdığım var dedi gelmezse paran iade demişti
Güle güle kullanın, benim gözüm hala yollarda [emoji1]İşte çantam çok güzel tam istediğim gibi :-)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız