Tek seferde aynı üründen sadece biri geçerArtık 3 kutu rgb led sipariş etsem gümrükten geçermiki
Hayır kardeşim aynı kutuda bile olsa bir ürün. Diğer türlü ticaret sayıyorlar ve izin vermiyorlarAynı kutunun içinde 3 tane olursa geçiyo heralde sınır 3 diye biliom ama
2 günde buraya gelmesi imkansız kardeşim.Aslında adam ürünü 13 ocakta kargolamış, türkiyeye 15 ocakta varmış öyle yazıyor. gümrük işini 3 şubatta onaylıyor bence sorun bizimkilerde, gümrük onayını geç veriyorlar.
2 günde buraya gelmesi imkansız kardeşim.
Aklıma bir şey takıldı şu iki yer niye açık bazı kılıflarda iki yer de kaplı oluyor bazızı yukardakini açık yapıyor. Sensör için dedi biri ama kameranın sağındaki ne ki?Buraya gelince gümrük memuru kayıtlara kendisi geçiyor. O yüzden öyle görünüyor yoksa jetle bile yollasalar gelmez bu kadar sürede
Orada ikinci hoparlör var diye biliyorum kardeşim. Öndeki ışık ve ahizenin olduğu yerin aynısı değil mi?Aklıma bir şey takıldı şu iki yer niye açık bazı kılıflarda iki yer de kaplı oluyor bazızı yukardakini açık yapıyor. Sensör için dedi biri ama kameranın sağındaki ne ki?
Evet öndeki bildirim ışığının yerinin aynısınından ama kameranın sağındaki anlamsız geldi n11 de aynı kılıfı satan satıcıya sordum sensör için dediOrada ikinci hoparlör var diye biliyorum kardeşim. Öndeki ışık ve ahizenin olduğu yerin aynısı değil mi?
güle güle kullanın. benimde ümidimi kesmiş olduğum ürün sonunda geldi
3 aydır bekliyorum satıcıyla bol bol iletişime geçtim sorun nerdeydi bilmiyorum ama bu sabah elime ulaştı
foto çekmek için bt kumanda
bi sonrakinde tripodlu zoom cihazları var onlardan da bi tane almayı düşünüyom
ben siyah sipariş verdim diye hatırlıyodum
belki de sık sık rahatsız ettiğim için çaktırmadan bi tane daha gönderdiler
şimdilik son bi ürünüm kaldı ablam için bt kulaklık almıştık.Sağol sen de güle güle kullanhepinizin gözü aydın olsun arkadaşlargüle güle kullanın. benimde ümidimi kesmiş olduğum ürün sonunda geldi
3 aydır bekliyorum satıcıyla bol bol iletişime geçtim sorun nerdeydi bilmiyorum ama bu sabah elime ulaştı
şimdilik son bi ürünüm kaldı ablam için bt kulaklık almıştık.

Hayır kardeşim hoparlör yeri orası.Evet öndeki bildirim ışığının yerinin aynısınından ama kameranın sağındaki anlamsız geldi n11 de aynı kılıfı satan satıcıya sordum sensör için dedi
Gözün aydın abimhepinizin gözü aydın olsun arkadaşlargüle güle kullanın. benimde ümidimi kesmiş olduğum ürün sonunda geldi
şimdilik son bi ürünüm kaldı ablam için bt kulaklık almıştık.
bugün pil taktırdım anasını satayım pilin parası cihaz parasıyla aynı
açıyom ışığı yanmıyo e açılmayınca da telefon bt den onu görmüyo nasıl çalışcak sorun ne anlamadım
zaten bundan bi hayır gelmice geç gelişinden belliydi
gelince bide sen bak bakalım çalıştırabilecen mi
hoş yapacak bişey yok pili takıyon düğmesini açıyon o kadar