Öneri Xperia Z1 Aksesuarlarım :D

Sponsorlu Bağlantılar

98farom98

98farom98

Üye
Attığın link e tıklıyorum sonra geçerli ürünü göster diyorum zaten direk Turkey seçili olarak çıkıyo karşıma da orda altta hata veriyor istersen bie sen bak

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ship to turkiye yi sececen filter den
Kardeşim direk sipariş verdiğini seçip atsana. Ne uğraşıyorsun. Gireceksin üyeliğinden sipariş verdiğini atacaksın. Bu attığın türkiye'ye yollamıyor.Bu arada konunun ilk mesajına dikkat edersen ben de aldım bi tane ön arka flim veren. Bunu yedek olarak alcam.

nazmican6180

Üye
Yoksa olmaz

nazmican6180

Üye
Tamam ben bundan verdim siparişi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ben bundan verdim siparişi
Kardeşim mesaj yazmak için yazma. Yardım etmek için yaz. Sen bundan sipariş verdin ama adam yollamıyor türkiye'ye neyse yine de sağol yardım çaban için. Arar bulurum ben olmadı benim aldığım kabın başka renklerinden alırım. Teşekkür ederim

98farom98

98farom98

Üye
Kardeşim mesaj yazmak için yazma. Yardım etmek için yaz. Sen bundan sipariş verdin ama adam yollamıyor türkiye'ye neyse yine de sağol yardım çaban için. Arar bulurum ben olmadı benim aldığım kabın başka renklerinden alırım. Teşekkür ederim
Kardeşim sen hangi kılıfı aldın?

nazmican6180

Üye
Diablo ne ters ters konusuon surda yardımcı olmaya çalışıoz adam demekki yurtdışına satışı yasaklamış sana zaten yazdım telefonun modelini yaz arkasından metal frame and back cover de çıkar zaten varsa yada metal bumber yada aliminium metal frame

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim sen hangi kılıfı aldın?
Konunun ilk mesajına bak kardeşim foto attım oraya :D
Diablo ne ters ters konusuon surda yardımcı olmaya çalışıoz adam demekki yurtdışına satışı yasaklamış sana zaten yazdım telefonun modelini yaz arkasından metal frame and back cover de çıkar zaten varsa yada metal bumber yada aliminium metal frame
Kardeşim milyonlarca ürün var ben de daha çabuk olsun diye yardım istedim. Ters ters konuşmuyorum amacım bu değil. Bir link atacağına 7 tane mesaj yazmışsın. Bunları tek mesajda da yazabilirsin. Yani bana daha çok yardım çabasında değilmiş fikri veriyor bu yazdıkların.

98farom98

98farom98

Üye
Konunun ilk mesajına bak kardeşim foto attım oraya :D

Kardeşim milyonlarca ürün var ben de daha çabuk olsun diye yardım istedim. Ters ters konuşmuyorum amacım bu değil. Bir link atacağına 7 tane mesaj yazmışsın. Bunları tek mesajda da yazabilirsin. Yani bana daha çok yardım çabasında değilmiş fikri veriyor bu yazdıkların.
Baktımda o mavi kılıf mı kardeşim ?

nazmican6180

Üye
O kılıflar heryerde var var ama benimki gibi arkayı kapatan yok

nazmican6180

Üye
Kardeş dolu var arasana dediğim gibi

nazmican6180

Üye
Z3 metal frame and back cover yaz çıkar ben şimdi baktım

98farom98

98farom98

Üye
Aaa burda aynı sitede buldum galiba Türkiye ye gönderiyor acaba aynısı mı
Aynen kardeşim link atabilirim istersen. Konuya link atmayı unutmuşum.
Link i bulabildiysen atarmısın ?

nazmican6180

Üye
Aaa burda aynı sitede buldum galiba Türkiye ye gönderiyor acaba aynısı mı

Link i bulabildiysen atarmısın ?
Al bunu işte bende bu fiyata aldım satıcıda güvenilir

najanaja

najanaja

Üye
yuh yani size 2 sayfa neyi tartışıyosunuz neyi paylaşamıyosunuz anlamış değilim :) nihayet anlaşmaya varmışsınız ama :) bu arada ben sanal kart falan kullanmıyorum niye sakata gelecez ki ad yapmış bi site milyonlarca kişi alışveriş yapıyo satıcılar sizin bilgileri görmüyo aliexpress parayı sizden çekiyo ve ürün size ulaştığında satıcıya iletiyo parayı, yani bi nevi aracılık yapıyo açıkçası ben bi sorun yaşanacağına inanmıyorum.

nazmican6180

Üye
Valla ben riske girmem yanlışlıkla fln fazla ücretli çekersin orda herşey değişiyor fiyat ürünün rengine fln dalgınlığına gelir gider paran

Üst Alt