Xperia Z,z1 Kullananlar Ve Telefoncu Arkadaşlar Bi Bakarmısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

melih6626

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z,z1 Kullananlar Ve Telefoncu Arkadaşlar Bi Bakarmısınız?
Arkadaşlar yurtdışından xperia z1 aldım suyun içindede çalışma özelliğini deneyim dedim denedim hiç bir sorun oluşturmadı sonra bi 3-4 saat sonra telefonda internette gezerken su içmek için yerimden kalktım geldiğimde telefonun ekranı çalışmıyordu.Fotoğraf çekiyor şarj alıyor telefoncuya giderken farkettim ışıkta çok az da olsa ekranı gözüküyor saati falan görebiliyorum ama ışık doğru açıdan geldiği zaman bu az görüntüyle baktım telefonun ekranında en ufak bi kayma parçalanma yok doğru yerden ışığı görünce normal stabil çalışıyor ama ekran baya karanlık telefoncu bazen 5-6 saat ekran gidebiliyor dedi.Telefon yurtdışı olduğu için sonyi şikayet etme şansımda yok.Daha önce böyle birşey yaşayan kullanıcılar var mı?Telefoncu arkadaşlardan anlayan var mı varsa yardım ederseniz çok memnun olurum.

anil585

anil585

Üye
Arkadaşım z kullanıyorum.telefonumu bende soktum suya ama seninki gibi bir problemle karşılaşmadım.daha önce, su alıp ekranının buğu yapmasını falan duymuştum ama seninki gibi bir problemi ilk defa duyuyorum.telefoncunun dediği gibi 5-6 saat gidip geldi mi sonra ekranın?

• Beğen
Tepkiler: mahmutcebi_6167

melih6626

Üye
    Konu Sahibi
şimdi 10 dk önce telefonu kapatmayı başarabildim açtım ekran geldi normal stabil olarak çalıştırdım ama şimdi de ışık var ekran gelmiyor açılış ekranında kaldı bi 3-4 saati kaldı kendini toparlama sürecinde heralde

anil585

anil585

Üye
Çözünce haber verirsen mutlu olurum.bende merak ettim şimdi.

melih6626

Üye
    Konu Sahibi
Dün dediğim gibi açılış ekranında kalmıştı telefoncuya götürdüm bataryasını söküp takmak için telefonu açmaya değmez dedi şarjı bitene kadar serin bir yerde beklet telefon şase yapıyor dedi.Bu arada başına böyle birşey gelebilecek arkadaşlara tavsiyem kesinlikle telefonu o anda şarjı bitene kadar şarja takmayın.Neyse dün 8 gibi şarjı bitti bi 4 saat içinde su varsa diye pirinçin içinde beklettim gece şarja takıp açtım çalıştı çok şükür şu an herşey normal ama benim daha çok şaşırdığım telefoncuların bile bu telefonun özelliğini bilmeyip bana uzaylıymışım gibi bakmaları oldu.İnsanlar alışmış galiba galaxy serisine sony fazla gelmiş bizim ülkemize onu anladım.

Invoke

Invoke

Üye
Dün dediğim gibi açılış ekranında kalmıştı telefoncuya götürdüm bataryasını söküp takmak için telefonu açmaya değmez dedi şarjı bitene kadar serin bir yerde beklet telefon şase yapıyor dedi.Bu arada başına böyle birşey gelebilecek arkadaşlara tavsiyem kesinlikle telefonu o anda şarjı bitene kadar şarja takmayın.Neyse dün 8 gibi şarjı bitti bi 4 saat içinde su varsa diye pirinçin içinde beklettim gece şarja takıp açtım çalıştı çok şükür şu an herşey normal ama benim daha çok şaşırdığım telefoncuların bile bu telefonun özelliğini bilmeyip bana uzaylıymışım gibi bakmaları oldu.İnsanlar alışmış galiba galaxy serisine sony fazla gelmiş bizim ülkemize onu anladım.

:D İlk defa duydum böyle bir şey... Umarım bir daha başına gelmez.

mythRex

mythRex

Üye
prinçler okunmuşmuydu püf noktası neydi :))) geçmiş olsun ucuz atlatmışsın

• Beğen
Tepkiler: raynlife
serdar1016

serdar1016

Üye
arkadaşım bende xperia Z vardı denizin yaklaşık 2-2,5 metre altında çekimler yaptım tek problemi sudan çıktıkdan sonra sesi çıkmıyordu fakat 2-3 saat beklendiğinde ses tekrardan geri geliyordu fakat hiç su alma gibi sorunum olmadı şimdi xperia Z1 var bende aldığım gibi direkt suya attım çekimde yaptım sorunsuz birazda kısmet herhalde diyorum.

• Beğen
Tepkiler: mahmutcebi_6167

feyyazavni

Üye
ya arkadaşlar benimde size bir sorum olacak bir bakabilimisinzz? benim xperia z1 telefonum var bugün suya sokup çıkardım arka kamerasında buğu oluştu ve kaldı orada şimdi servise mi göndersem yoksa telefoncuya götürüp sildirtsemmi yoksa gidermi fikri olan varmı yardım edinnn!

Invoke

Invoke

Üye
ya arkadaşlar benimde size bir sorum olacak bir bakabilimisinzz? benim xperia z1 telefonum var bugün suya sokup çıkardım arka kamerasında buğu oluştu ve kaldı orada şimdi servise mi göndersem yoksa telefoncuya götürüp sildirtsemmi yoksa gidermi fikri olan varmı yardım edinnn!
Geçti mi?
Geçmediyse de tanımadığın uyduruktan telefonculara verme, iyice mundar etmesinler cihazı.

raynlife

raynlife

Üye
arkadaşlar isteyen olursa yurt dışından xperia z serisinden getirebilirim

ömercaparoglu

Üye
Arkadaşlar bende z1 kullanıcısıyım telefonu sürekli yıkıyorum suya atıyorum hiç su kaçması veya buglanma sorunu yaşamadım sadece suya sokunca hoparlör sesi az çıkmaya başlıyor sonra tekrar eski halini alıyor güvenlik açısından otomatik olarak sesi azalttığını düşünüyorum
Telefon güzel beraber duşa bile giriyorum biraz kendime biraz da telefona kese atıyorum bi yandan da müzik dinliyorum hiç bişi olmuyor

Invoke

Invoke

Üye
Güvenlikle alakası yok da suya atınca orası doluyor tabi, bir süre boğuyor sesi. Ses kısık geliyor. Normal.

enver_techno

enver_techno

Üye
Şu 4.4 KitKat güncellemesini en kısa zamanda çıkartsalar süper olacak. :P

Invoke

Invoke

Üye
Nisanda gelir büyük ihtimalle.

Üst Alt