Xperia Z pc'den müzik atma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

psicopath

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z pc'den müzik atma sorunu
Arkadaşlar xperia z var elimde usb kablosunu pc'ye takıp pc ile tel arasında veri alışverişi yapmak istiyorum.Usb kablosunu takınca
şu yüklemeyi yapmamı istiyor.

Ancak yapamıyorum bu uyarı geliyor.

Sonuç olarak müzik vs. atamıyorum telefona nasıl çözebilirim bu sorunu??

Invoke

Invoke

Üye
Cihazı MTP modunda bağlıyorsunuz, bilgisayarınızda da driver yok, yüklerken de neden bilmiyorum hata veriyor. MSC modunda bağlayarak deneyin. Ayalarda vardır MTP MSC gibi bağlantı seçenekleri.

psicopath

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartım yok onu söylemeyi unuttum.Telefonun kendi hafızasını kullanıyorum.Bi etkisi olur mu bilmem

edit: hocam dediğin gibi msc yaptım, o hafıza kartı için oluyormuş.Msc yapınca o resimdeki yüklemeyi istemedi ama hafıza kartı olmadığı için sürücüde görünmedi

Invoke

Invoke

Üye
Evet msc hafıza kartı gerektirirdi. Telefonla yapacak bir şey yok. PCye driverı kurmanız lazım bir şekilde.

taylan08

Üye
driver kursanızda xp de problemii çözemiyorsunuz ben xp kullanıyordum tüm driverleri yükledim fastboot flashmode mtp falan ama sadece mtp de sıkıntı yaptı pc suite yi kurdum yine sıkıntı yaptı işletim sistemini değiştirirsen kesinlikle kurtulursun bu dertten vistada win 7 de win 8 de denedim hiç sıkıntı yapmadı

forcerecon

forcerecon

Üye
Merhaba;
Pc Companion yükleyin ve telefonu o şekilde pcye tekın.PC Companion driverleri yükleyecektir.Yine 1. resimdeki gibi bir uyarı çıkarsa 1. seçeneği seçip ileri deyin ve bırakın bilgisayarı tarasın ve o şekilde tekrar driverleri bulmaya çalışsın.Bir ihtimal bulabilir.

İyi Forumlar..

Üst Alt