Tavsiye xperia z 5 ses kalitesi

Konu Sahibi
xperia z 5 ses kalitesi
merhaba arkadaşlar nasipse önümüzdeki sonbahara z5 alacam eğer fiyatı uygun olursa belki z 6
telefondan bolca film falan izleyen biri olarak ses kalitesi benim için önemli kulaklıkta z5in çok iyi olduğunu duydum peki hoparlör nasıl nokia c601 kullanmış biri olarak o cihazın hoparlörünü çok beğenmiştim şimdiki kullandığım lumia 925 iyi olsa da c6 kadar güzel değil
z5 in hoparlörü bu cihazlarla karşılaştırınca nasıl
ayrıca cihazın yapısı nasıl turkcellde inceleme fırsatım olmuştu ve farkettiğim kadarı ile ön cam acayip esniyordu ekrana falan değiyordu çiziklerle arası nasıl cihazın

Sony cihazları multimedia konusunda iyiler şüphen olmasın eğer film için ses kalitesini beğenmessen mx player vb media oynatıcılarla extra ses arttırabilirsin

Çokta Kötü Olacağını Zannetmiyorum

Tepkiler: TheLastWarrior
sesi rakiplerine göre kısık gelebilir çünkü hoparlörlerde suya dayanıklı. ama rezil olmazsın

Tepkiler: 'Şeref'
Lumia920 kullanan biri olarak lumia920 den kat kat iyi

najanaja

Üye
bence ses çok güzel başkalarını bilmem ama ben çok memnunum çizik olayına gelirsek tamamen kullanıcıya bağlı biliyosun ben ilk çıktığında aldım küçücük bir çizik dahi yok ben elektronik cihazlara çok özen gösteren biriyim şuan telefonum ilk aldığım günkü gibi hala, sıfırdan farkı yoktur ön cam esniyordu derken anlamadım? eline aldıysan farktmişindir kasa yapısını telin ön ve arkası temas sağlayamaz fazla zeminle zaten çünkü kasa çerçevesi çıkıntılı.

Konu Sahibi
ön cama bastırınca ekrana değecek kadar esniyor

DiaBLoS

Admin
z5 premium kullandım 1 ay... sesi zayıf . tatmin kesinlikle etmiyor .

Tepkiler: 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
Bastırma sende. Telefona işkence yapmak için mi alıyorsunuz?
Hic kimse telefoba iskence etmek icin almaz .. cepte filan bir yere denk gelirse ekran gider gibi geliyo insana ..
Cam fazla esnek çünkü belkide sony esnek olsun diye tasarladı ama

erdemnl

Üye
Evet hoparlör sesi zayıf.

Sony experia Z5 premium