xperia x8 şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

payrox

Üye
    Konu Sahibi
xperia x8 şarj sorunu
xperia x8 kullananlar xperia x8 hakkında bir kaç sorum vardı
1.turkcell mobiltv izleyemiyorum maalesef bu video oynatılamıyor diyor internet ayarım var ama açmıyor 8050 aradığım zaman ayarları mesaj olarak göndermiyor
2.şarj süresinde ciddi sıkıntım var örneğin pil %80 ken mesajlara bi bakıom biraz telefonu kurcalıom %5 filan gidio 1 gün şarj gitmiyor hergün şarja takıom sizlerde böylemi şarjı
3.led yeşil olduğu zaman pil dolu dur diyor ama yeşil olunca çekiom &90 dolmuş oluyor biraz daha bekleyip &100 kadar şarj edeyimmi yoksa %90 olunca yeşil led yanınca şarjı keseyim mi
lütfen yardım edin.

Oguzhan86

Üye
Aynı derdi bende yaşıyorm bilgisi olan varsa bize yardım etsin lütfen, telefonu yılbaşından bir gün önce aldım, şarj ediyorm %100 doluyken yarım saate %70 lere düşüyo hiçbir veri bağlantısı kullanmıyorm internet müzik kamera sadece mesajlaşıyorm ekran ışıgıda % 50 kısık nerdeyse her gün şarjda telefon bu nedir dedim yani ben sürekli şarjda dursun diyemi verdim bu kadar parayı buna. Arti konuyla alkalı değil belki ama vodaafone kullanıcısıyım eski telefonumda fulldu çekim gücü şuanda zar zor çekiyo telefon arada bir kopuyo normal birşeymi yoksa arızalı bir cihahmı denk geldi bana bilemiyorm

onur_as

onur_as

Üye
aynı sorun bendede var

yakup_281

yakup_281

Üye
bende neo v var bende de şarj sorunu var

payrox

Üye
    Konu Sahibi
telefonda üstelik flash player yok android 2.2 güncelleme de yok flaş ışığıda yok birde şarjı az gidiyor o kadar para veriyoruz şarja takmak içinmi hergün telefonu kullanamıyoruz şarj bitecek diye...

any12

Üye
şarj sorunu android telefonların genelinde var internet oyun derken hemen bitiyor bunları yapmıyorum deseniz bile ekran büyük hayliyle çok ışık vs :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt