Haklısınız 100 tl de aynı işletim sistemi çeşitli modifikasyonlarla sadece gözden geçirilmiş temizlenmiş o kadar. xperia yeni çıkan modelini de tavsiye eden arkadaş da oldu evet o da güzel ama benim eller 4,3'' rahat kullanamaz diye düşünüyorum bir de 8.1 mp kamera iyidir değil mi sony markalı gece çekimi n8 kadar iyimidir acaba. bir se sony tellerin sesi iyi oluyomuş ama x10 un sesi biraz iyideğilmiş diyorlar bu konuda sen kullanıyormuşsun x10 u nedir doğrusu seçmemde bana yardımcı olurmusun arkadaşım lütfen.
n8 gece çekimi derken resim diyorsan evet iyi ancak video diyorsan büyük hata yapıyorsun n8 in gece video çekimi çok berbat benim n70 daha iyi çekiyor en azından n8 gibi pixel pixel çekmiyor resim diyorsan tabii haklısın n8 gece iyi çekiyor.
işletim sistemi konusunda haklısın en dandik nokia ile n8 i yan yana koy işletim sisteminde hiç bir fark yok menü bile aynı symbianın klasik kıytırıklığı
ancak xperia x10 alma derim en azından bir dene öyle karar ver dokunmatiği berbat ekran takıntı yapıyor ama yeni modele bir bak derim güzele benziyor ama ekranı yine sorunlu mu olur bilemem.
birde şuna karar vermelisin bence kamera ve 1 2 sene içerisinde ölecek bir işletim sistemi mi yoksa popülerliği her geçen gün artan bir işletim sistemi mi bence buna göre karar vermelisin telefonu ne için kullanacaksan ona göre al uygulama ya ihtiyacım yok kamerası iyi olsun yeter diyorsan video çeksin başka birşeye ihtiyacım yok diyorsan n8 i kesinlikle satma derim telefon olarak daha iyi kamerayı kolay kolay bulamazsın.