Xperia X10

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Xperia X10
Değerli arkadaşlar nokia n8 satılıp xperia x10 alınır mı artıları eksileri nelerdir? Saygılarımla...

Maximien

Maximien

Üye
Alınmaz dostum.Genede senin bileceğin iş tabi.

emincik46

emincik46

Üye
alnr :ehe

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
evt bir alınır bir alınmazımız var sonuç yine dengeli:D

tasarimx

Üye
bunu sorman bile, n8 den memnun olmadığın nın işaretidir . git xperia al da rahatla , millet sana ne desin al yada alma diyecek ... :vur sonrada kafanı :vur :ehe

muratcan1905

Üye
n8 satıp galaxy s falan alıcam ve ya htc alıcam desen kesinlikle sat ve al derim ama xperia alınmaz bence n8 daha iyi bence git bir dene xperia yı dokunmatiğide sorunlu bence ben denedim sürekli takılıyordu n8 inki daha iyi

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
evt n8 den sıkıldım o konuda haklısınız ama kafamı duvarlara vuracağım kadar da kötümü xperia x10 yaa?? bak bu kafamı vurma olayı olmasaydı keşke vazgeçmek üzereyim. teşekkürler yorumlarınız için.

chilekesh_mert

Üye
valla arkadaşım xperia x10 android li ilk telefonlarından biri sonyericsonn un. genelde ilkler biraz sakat olabiliyor. açıkcası telefonu kullanmadım ama ekranı hakkında takıldığı söyleniyor. eğer yeni seri bulabilirsen pek sanmıyorum bulabileceğini ama oyun oynayan biriysen android işlemcili 1ghz işlemcili bi makine al derim. ama teknoloji bu yakalamak mümkün değil. lg bi telefon yapmış çift çekirdekli 1 ghz işlemci var üzerinde fln 3d kamera çekimi yapabiliyo. üzerinde 2 adet 5mp kamera var 2d 1080p , 3d 720p video çekiyo, flash 10.1 desteği filan. yani ne desek boş karar yine senin. ben azcık daha kafan karışsı diye söyledim lg yi :D

SPLNTR

SPLNTR

Üye
ya şu sony erricsonun dış tasarımına hayranım en şekil modelleri hep sony erricson çıkarıyo xperia neo yu gördüm bi an n8 i unuttum dış görünüş olarak harika bi telefon eminin sen de dış görünüşüne tutulmuşsundur ;)

ksoedrckian

Üye
kardeşim ben dün n8 sattım experia aldım gayet güzel bir cihaza benziyor, gelecek andoid işlemcilerde kardeşim aklını kullan sende geç takma kimseyi de kafana nokianın 100 ti lik telefonunda da aynı işletim sistemi var 1000 tl lik telefonunda da aynı yeter artık bence

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Haklısınız 100 tl de aynı işletim sistemi çeşitli modifikasyonlarla sadece gözden geçirilmiş temizlenmiş o kadar. xperia yeni çıkan modelini de tavsiye eden arkadaş da oldu evet o da güzel ama benim eller 4,3'' rahat kullanamaz diye düşünüyorum bir de 8.1 mp kamera iyidir değil mi sony markalı gece çekimi n8 kadar iyimidir acaba. bir se sony tellerin sesi iyi oluyomuş ama x10 un sesi biraz iyideğilmiş diyorlar bu konuda sen kullanıyormuşsun x10 u nedir doğrusu seçmemde bana yardımcı olurmusun arkadaşım lütfen.

AYNA

AYNA

Üye
ben olsam kesinlikle sony için satmazdım n8 imi bana göre n8 daha iyi bir telefon.alacağın x10 da xenon flashj var mı usb okuyo mu kamerası 12 mi yani :D
sadece işletim sistemine aldanma sakın alacağın telefon n8in yaptığı işlevi yapamayacaktır.
ama çıkacak olan galaxy s2 dersen olabilir çünkü galaxy s2 n8 in özelliklerini yaşıyor kamera ve xenon flash hariç.s2 de usb okuyor video formatlarını destekliyor.

muratcan1905

Üye
Haklısınız 100 tl de aynı işletim sistemi çeşitli modifikasyonlarla sadece gözden geçirilmiş temizlenmiş o kadar. xperia yeni çıkan modelini de tavsiye eden arkadaş da oldu evet o da güzel ama benim eller 4,3'' rahat kullanamaz diye düşünüyorum bir de 8.1 mp kamera iyidir değil mi sony markalı gece çekimi n8 kadar iyimidir acaba. bir se sony tellerin sesi iyi oluyomuş ama x10 un sesi biraz iyideğilmiş diyorlar bu konuda sen kullanıyormuşsun x10 u nedir doğrusu seçmemde bana yardımcı olurmusun arkadaşım lütfen.

n8 gece çekimi derken resim diyorsan evet iyi ancak video diyorsan büyük hata yapıyorsun n8 in gece video çekimi çok berbat benim n70 daha iyi çekiyor en azından n8 gibi pixel pixel çekmiyor resim diyorsan tabii haklısın n8 gece iyi çekiyor.
işletim sistemi konusunda haklısın en dandik nokia ile n8 i yan yana koy işletim sisteminde hiç bir fark yok menü bile aynı symbianın klasik kıytırıklığı
ancak xperia x10 alma derim en azından bir dene öyle karar ver dokunmatiği berbat ekran takıntı yapıyor ama yeni modele bir bak derim güzele benziyor ama ekranı yine sorunlu mu olur bilemem.
birde şuna karar vermelisin bence kamera ve 1 2 sene içerisinde ölecek bir işletim sistemi mi yoksa popülerliği her geçen gün artan bir işletim sistemi mi bence buna göre karar vermelisin telefonu ne için kullanacaksan ona göre al uygulama ya ihtiyacım yok kamerası iyi olsun yeter diyorsan video çeksin başka birşeye ihtiyacım yok diyorsan n8 i kesinlikle satma derim telefon olarak daha iyi kamerayı kolay kolay bulamazsın.

atmaca508

atmaca508

Üye
n8 den başka telefon tanımam kullanıcısı olarak n8 derim

barann79

Üye
sony ericsson xperia x10 arc modelinin türkiyeye gelmesini bekle bence. Benim kriterlerim tasarımı güze, işletim sistemi android, bataryası min.3 gün giden ve fotograf çekimi güzel olaan bir telefon. Bu özelliklerin hepsinide ARC modeli sağlıyor incelemelere göre. 8MP olması görüntü kalitesini etkilemez ve eminim sonyin kullandığı lens nokia dan eksik kalitede değildir.

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Evet sanırım siz haklısınız xperia x10 güzel telefon ama n8 den vaz geçilecek kadar değil. birde fotoğraf çekerken geceleyin led ışığını ayrı olarak açıp öyle resim çekiyormuşsunuz tamam sony lens olarakta kalite olarakda n8 kadar olmasada iyi ama ben fotoğrafa ayrı led ışığı ayrı çalıştıracaksam ne anlamı kaldı ki o işin zaten xenon flasdan vaz geçemiyorum bir de bu çıktı başımıza vaz geçtim kardeşim almıyorum x10 felan ileride 12 mp telefon çıkarırlarsa o zaman bişeyler düşünürüz:D

AYNA

AYNA

Üye
Evet sanırım siz haklısınız xperia x10 güzel telefon ama n8 den vaz geçilecek kadar değil. birde fotoğraf çekerken geceleyin led ışığını ayrı olarak açıp öyle resim çekiyormuşsunuz tamam sony lens olarakta kalite olarakda n8 kadar olmasada iyi ama ben fotoğrafa ayrı led ışığı ayrı çalıştıracaksam ne anlamı kaldı ki o işin zaten xenon flasdan vaz geçemiyorum bir de bu çıktı başımıza vaz geçtim kardeşim almıyorum x10 felan ileride 12 mp telefon çıkarırlarsa o zaman bişeyler düşünürüz:D

xenon flashı hiç birşey tutmuyor dimi :ehe
bende bu yüzden n8 ile galaxy s2 arasında kararsız kaldım :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
fanboyluk yapmak gibi olmasın ama N8 neki bu telefonun yanında dediğin makinanın tasarımı N8'in klaskulade tasarımının yanından bile geçememiş bence. N8 hala piyasadaki en harika tasarımlardan birine sahip ben N8 piyasaya çıkmadan ilk haberlerini duyduğumdan beri takip ediyordum 7-8 ay öncede tasarımına hastaydım hala öyleyim beni N8 den vazgeçirebilecek derecede yukarılarda bir makina hala yok :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
SilentOne

SilentOne

Üye
xperia dışgörünümü süper ama n8 satıp onu alıcaqını blackberry 9800 al derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt