Xperia X10

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
one2one2

one2one2

Üye
3310 al ;)

erkara_64

xperia dışgörünümü süper ama n8 satıp onu alıcaqını blackberry 9800 al derim

arkadaş çok güzel olaya deyinmiş bencede illaki n8 değiştircem diyorsan blacberyy 6 versiyonuyla çok süper olmuş...ama oyundur uygulamadır vs bunlar için ıphone yada android seçmelisin....yada yada N8:)

Kefelon

Üye
xperia x10 için n8 satılmaz illaa sony ericson almak istiyorum diyorsan xperia play için belki alınabilir arkadaşlara katılıyorum satıp galaxy s htc felan alcam desen 1 sn bile bekleme al derim...

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu kilitleye bilirsiniz N8 le yola devam:D

OzGuRKnowN

Üye
N8'den başka ßir teL almam Ne Xperia ne Sony'nin şu ARCMıdır nedir o markası :) N8 Çok Şükür herşeyimi karşılıyor bir tek Tuvalete götür oğlum dediğimde onu yapamıyor ondanda ne o şikayetçi ne ben xD

ozggurr

ozggurr

Üye
kardeşim ben dün n8 sattım experia aldım gayet güzel bir cihaza benziyor, gelecek andoid işlemcilerde kardeşim aklını kullan sende geç takma kimseyi de kafana nokianın 100 ti lik telefonunda da aynı işletim sistemi var 1000 tl lik telefonunda da aynı yeter artık bence

windows 3.1 ile windows 7,
workbench 1.0 ile workbench 4.1,
ne kadar ayni ise nokia'nin 1000 tl'lik telefonundaki isletim sistemi ile 1000 tl'lik telefonundaki isletim sistemi de o kadar aynidir.

Forumu boyle yalan yanlis bilgilerle ve propagandalarla doldurarak ne amacliyorsaniz umarim amaciniza erersiniz ama amaciniza ulastiginizda emin olun daha mutlu ve huzurlu olmayacaksiniz...

----------Eklendi @ 16:05:02 ---------- Yazıldı @ 16:02:36 ----------

Konuyu kilitleye bilirsiniz N8 le yola devam:D

N8 gibi bir telefonun var neyini sorguluyorsun hemserim?

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar ayni ise nokia'nin 1000 tl'lik telefonundaki isletim sistemi ile 1000 tl'lik telefonundaki isletim sistemi de o kadar aynidir.

Forumu boyle yalan yanlis bilgilerle ve propagandalarla doldurarak ne amacliyorsaniz umarim amaciniza erersiniz ama amaciniza ulastiginizda emin olun daha mutlu ve huzurlu olmayacaksiniz...

N8 gibi bir telefonun var neyini sorguluyorsun hemserim?

Haklısın hemşerim ama ben bu konuyu açtıktan sonra xperia x10 da kullandım htc desire de kullandım şu an elimdekide 3. n8 im taktir edersin ki çok karışık bir durumda kalmışım ama inan ki N8 i kullandığım keyifte diğerlerini kullanamadım. xperia x10 şarjı az gitti kamerasının led flashını sanki kullanmasınlar diye yapmışlar resim çekerken kendin açıp kapıyorsun böyle saçmalıkmı olur be hemşerim neyse ki o nu elden çıkardım htc desire aldıım. bu seferde telefonun ahize sesi az ve şarjı akşama kalmadan tek kademe oluyordu. dışarı verilen seside yetersizdi. arayüzü güzel başkada birşey yok. htc bu işi nokia kadar uzun bir döneme yaysın o zaman telleri iş görüür. adamlar dizayndan başka bişey bilmiyorlar o nu da anladım. herneyse sonra 2. n8 imi aldım ondanda verim alamadım kapanıp açılmalar ekranda morluklar yaşadım neyse ki o nu da elden çıkardım şimdi de 3. n8imi kullanıyorum allah busefer fırsatını verdi çok sağlam çıktı bu sefer birkere bile ne donma nede kapanma yaptı. anlatmak istediğimde o dur ki hemşerim. nokia dan şaşma uzun dönemde keşkelere kapılma iyiki nokia n8 kullanıyorum haklıyımda kullanıcağımda bittiği yere kadar. saygılar.

----------Eklendi @ 16:23:07 ---------- Yazıldı @ 16:22:48 ----------

Utku

Utku

Üye
alacaksan glaaxy s al:aha: o seni tatmin eder

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
N8 le devam ederek doğru karar verdin

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Önceki sayfada bir arkadaş dış görünüş güzel demiş orasına birşey dyemem güzel. Ama n8inkine kötü dyemezsn . Hemde bu kadar fazladan özelliği olmasıda ayrı bir durum. Her daim n8:pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt