xperia x10 Pusula yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
coolsheriff

coolsheriff

Üye
    Konu Sahibi
xperia x10 Pusula yardım lütfen
Arkadaşlar bildiğim kadarı ile xperia cihazında dahili pusula var. tıpkı ıphone 3gs ve üzeri modellerde olduğu gibi.
yani pusula proğramında GPS desteğini açmanıza gerek kalmadan yönünüzü tam olarak alabiliyorsunuz.
Kendim xperia cihazında defalarca tecrübe ettim. yönü tam olarak verdiğini söylemek mümkün.

Denemek isteyenler Google Maps'ı açıp cihazı sağ, sol yaparak görebilirler.

benim sorunumda tam bu noktada başlıyor. ilk aldığım cihazıma "kıble" ile ilgili bir proğram atmıştım fakat ismini hatırlamıyorum, yeni aldığım cihazıma aynı proğramı merketten aramama rağmen bulabilmiş değilim.
markette benzer proğramlar var fakat ilk kullandığım hatasız ve Kabe resmini animasyonlu olarak ve de GPS desteksiz veriyordu.
eğer bu proğramın adını vs.. bilen varsa veya kullanan varsa yardımını bekliyorum.
dediğim gibi marketteki diğer proğramların hemen hemen hepsi GPS destekli çalışıyor ve de ciddi zaman kaybına neden oluyor. diğer GPS desteksiz COMPAS gibi proğramlar ise sadece yönünüzü kaba olarak belirlemekle yetiniyor.
yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler...

zızzz

zızzz

Üye
ben super compas kullanıyorum.

abdullaherdogan

Üye
Qibla Compass olabilir aradigin

zafer_nl

Üye
o program bende var markete gir... qibla Finder yaz cikar:)))) guzel bir program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt