doqukans2
Üye
-
Konu Sahibi
-
şöyle diyim bende yok ama tabi dead trigger gibi oyunlar (3D-simülasyon) 2.3.7 veya 4.0.4 deki gibi oynanmıyor çünkü RAM doluyor oyun oynanmıyor ama ufak oyunlar zaten bu telefon için ideal gidipte gta vice city yüklersen hafızanda yer kalmaz + kasar(bu ROM da) ara geçişlerde var kasma(oyunlarda) onun dışında bi kasma yok kamera için kendi kamera uygulaması pek kullanışlı değil benim verdğimi yüklersin ram ayarlarda 97 110 görünüyor (boş miktar) zaten bu telefonda normal 512 ram var 389 telefonda var 100 boş var e tabi kasmalar haliyle oluyor ics deki kadar olmasadaüstadim icsdeki gibi kasma yapiyor mu ? biliyorsun ics cok kasma yapiyor.
valla stockda olur custom da olur sorun degil ama CWm olayi olmazsa cok iyi olur henüz rotlamadim cihazi cunku
ustam flashtool ile yeni sürüm varsa ayni sekilde kurabilirim ama illa 2.3.7de root olayi bootloader kilidi acip kurmak gerekirse ona yardimci araniyorama ics degil 2.3.7de olsun istiyorum o daha stabil cünkü
hocam iyi degil belki ama portlanmis sekilde JB var 4.2.2 var ama ics kasiyor ya iste yine kasar diye korkuyorum o yüzden 2.3.7de varsa böle portlanmis daha iyi our diye düsünüyorum daha stabil cünkü 2.3.7
peki icsde ki gibi kasma donma yapiyor mu icsde mesela telefon geliyor ben acana kadar kapaniyordu telefon. bazen yeniden kapatp acmak durumunda kaliyordum...
peki nasil yapicam üstadim pek bir fikrim yok bu konuda hicde denemedim acickasi
ingilazcam yoksimdiden kafam karisti hocam aslinda ugrassam cok temiz sekilde yaparim da birazda ugrasmakda istemiyorum aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?