Karşılaştırma Xperia SP Vs Moto G Vs Lumia 820 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orxan_92

Üye
Hayirli.olsun

Tepkiler: KinG CrazY
    Konu Sahibi

kardeşim sana bir kusur falan yaptıysam özür dilerim

Arkadaşlar hepinize Teker Teker ve yakında gelsin moto g ve bende android e ilk adımımı atayım neyse bu kadar gülücük falan yeter zaten gülücüklerden ruh halimiz anlamışsınızdır

orxan_92

Üye
Yok ne kusuru)

Konu Sahibi
Bu arada telefona isim önerisi olan varmı millet iphone telefonuyla konuşurken siri der ya da samsung telefonuyla konuşurken galaxy der ben ne desem acaba komik yada ilginç isim falan öneriniz varmı amaç gülelim

Sen dalga geçiyosun falan diyince

Sen de 'Moto' de. Sabahları falan uyanıp eline alınca 'Hello Moto' dersin. Nostalji olur.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Konu Sahibi
Sen de 'Moto' de. Sabahları falan uyanıp eline alınca 'Hello Moto' dersin. Nostalji olur.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hello moto diyince aklıma hello kity geliyor
Hello moto değilde
-Nörüyon la moto
-Çoluk çocuk nasıl Moto
gibi gibi ...

Bu arada anneme alacağım moto g nin tanınıtım videolarını izlettim annemde aynı telefondan alacağım diyor çok beğendi

Yaş kaç?Annenin değil senin yaş?

caps6

Üye
evet teşhir ürünlerinde oluyor o haldeki telefonları satışa çıkarıyorlar birde çerçevesi darbe almış telefon bile gördüm ailecek moto g kullanırsınız

Konu Sahibi
Yaş kaç?Annenin değil senin yaş?

14
evet teşhir ürünlerinde oluyor o haldeki telefonları satışa çıkarıyorlar birde çerçevesi darbe almış telefon bile gördüm
ailecek moto g kullanırsınız

şimdi ben bir moto g alayım sonra anneme alırım sonra abim heralde s4 mini alır akfaya koymuş o telefonu babamda bende gördükçe belki hoşuna gider ve moto g alır bende bugün bir c5-03 gördüm telefonun alt kısmı varya o kısmın yarısı kırıktı böyle baya telefonun için gözüküyordu ama çalışıyordu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu kadar yeterli sanırım kararınız hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...