KinG CrazY
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sen dedinya sp şöyle gitdi moto g böyle gitdi bende diyorumki dur hele nereye gidiyor)
Hayir olmadi cunki kilifla kullaniyorum)
Ses kaliteside guzel walkman)),kamera 8mp zaten moto g.den iyi ama bir Z2 S4 kamerasi degil
teknosa da inceledim telefonun kenarlarında soyulmalar vardı alırsan kılıfla kullan ekranını xperia s e göre kıyasladım sp soluk duruyordusenin telefonda soyulmalar falan oldumu ?bazılarında usb,kulaklık girişinde falan soyulmalar olmuş da Telefonu çok beğendim moto g inceleyemedim de yakında gidip bir de moto g ye bakacağım
optimizasyon sorunu olan oyunlarda ısınma yapıyor bence örneğin school dirivng 3d ınanılmaz fazla bug var 39dereceyi gördüm note2de ama o kadar iyi grafiklere sahip değil aslında biraz da 4.4.2nin sonucu buOyun internet video falan kasma yok,isinma sen dedigin gibi her telefonda oluyor ama aşiri derecede hic olmadi,ama buda sen alinca sendede olmuyacak anlamina gelmez,belki aldigin spde bir.sorun falan ola bilir
O oyunu oynamadim hic ama yuksek grafikli oyunlarda(asphlat8,most wanted,fifa,modern combat) sorun olmadioptimizasyon sorunu olan oyunlarda ısınma yapıyor bence örneğin school dirivng 3d ınanılmaz fazla bug var 39dereceyi gördüm note2de ama o kadar iyi grafiklere sahip değil aslında biraz da 4.4.2nin sonucu bu
asphalt 9un grafiksel anlamında 8den çok üstün olacağını dşünmüyorum 8de aşmışlar çünkü adamlar onu da oynatacaktır adreno 320 sağlam bir gpuO oyunu oynamadim hic ama yuksek grafikli oyunlarda(asphlat8,most wanted,fifa,modern combat) sorun olmadi
Anlamadim.hic kullanilmamiş bir telefonun kenarlari nasil soyula bilirki?? Men aldigimda oyle bişey yoktu ve kilifla kullaniyorum halada bişey yok,ekrani soluk ola bilir ama Z1inde ekrani Z2ye göre iyi degil .teknosa da inceledim telefonun kenarlarında soyulmalar vardı alırsan kılıfla kullan ekranını xperia s e göre kıyasladım sp soluk duruyordu
kullanılmamış telefon mu? teknosadaki teşhir ürününden bahsediyorum hergün o telefonu kaç kişi kullanıyor birde sp biraz eski bir model kim bilir o telefon ne zamandır orada sen aldığında öyle birşey olmaz zaten telefonu sırfır aldıysan sonuçta hiç dokunulmamış telefon alıyorsunAnlamadim.hic kullanilmamiş bir telefonun kenarlari nasil soyula bilirki?? Men aldigimda oyle bişey yoktu ve kilifla kullaniyorum halada bişey yok,ekrani soluk ola bilir ama Z1inde ekrani Z2ye göre iyi degil .
Kardeş kusura bakma ama biz burda sana iyilik icin yorum oneri yapiyoruz sen dalga geciyorsun,Allah aşkina konu başlanandan beri sen kaç kere bi moto g ni alicam bi sp alicam dedin,sonucta herkes bi iyilik yapiyor ama sen ne yapicagini bilmiyorsun,ben spni iyi dedigim an sen diyosunki cok.hoşuma gitti falan,bir.arkadaş moto g guzel dedigi an sen hemen moto g cok.hoşuma gitti diyosun,bi.karar verde konu kapansin artik..sen eger nfc 4g kamera gpu falan onemli degil diyosan ozaman moto g al yanliş karar degil sonucta aralarinda iyi para farki var.Şimdi...
Xperia sp ekranı soluk diyorlar ben xperia sp nin ekranını bu derece beğendiysem moto g nin daha fazla beğenirim diye düşünüyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
xperia sp
-Kasada soyulma olabilir
-Telefon 1 yılı devirdi artık güncelleme almaz kit kat dan sonra
Moto g
-Google 18 ay güncelleme verecekmiş telefon çıkalı zaten 6 ay falan oldu
-ekranı gorilla glass 3
-bir de moto g yi sadece elimde tutunca bile bi hoşuma gitti çok nasıl desem internetten kütük gibi gözüküyordu mağazada tasarımı çok hoşuma gitti
xperia sp nin 700-800 lere düşmesini beklemeyip moto g alırsam bana yeterde artar bileyorumlarınız için teşekkür ediyorum siz olsanız ne yapardınız ?
Kardeş kusura bakma ama biz burda sana iyilik icin yorum oneri yapiyoruz sen dalga geciyorsun,Allah aşkina konu başlanandan beri sen kaç kere bi moto g ni alicam bi sp alicam dedin,sonucta herkes bi iyilik yapiyor ama sen ne yapicagini bilmiyorsun,ben spni iyi dedigim an sen diyosunki cok.hoşuma gitti falan,bir.arkadaş moto g guzel dedigi an sen hemen moto g cok.hoşuma gitti diyosun,bi.karar verde konu kapansin artik..sen eger nfc 4g kamera gpu falan onemli degil diyosan ozaman moto g al yanliş karar degil sonucta aralarinda iyi para farki var.
Kardeşim Sp Motorala g arasından G yi tercih etmelisin
Kardeş bu konuya bak bakalim yanliz benmi.onermişmiyim spni?? Ben.moto g kötü demedimki sadec kullandigim spnin artilarini dedim ve fiyat farki olarakda 1-2 kez sana moto g ala bilirsin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?