orxan_92
Üye
WP'da Subway Surfers var zaten. Real Racing 3 ise yok, 2 var.
Sen geç androide yakında real racing 4 asphalt9 oynarsın))
Android 4.4 den sonra hafıza kartına taşıma olayı kalktı diye biliyorum. Ancak root ile olabilir
valla emin değilim hocam android 2.3 ten direkt olarak 4.4 e geçiş yaptım ben. Hafıza kartına taşıyamama olayı gerçekten çok kötü bir durum. 32 gb hafıza kartım var boşa gidiyor resmen.yorumunuz için teşekkürleryani 4.3 te program ile atabiliyomuyuz ?
mağaza dışından oyun yükleyebiliyomuyuz yani paralı olan bir uygulamayı ücretsiz bir şekilde kullanabiliyomuyuz sende l620 kullanıyosun wp8 tavsiye edermisin ?
haftaya gidip inceleyeceğim belkide sp bana yeterde artar bilmiyorum ama yinede nokia lumia daki hız,kamera ya aklım takılıyor belkide wp8 hoşuma gider yada sıkıcı gelir gidip inceleyeceğimama o sp deki alttaki led ler çok hoşuma gidiyor ve sp nin kamerası da çok iyi sadece diğer forumlarda sp kasıyor takılıyor diye konu açanlar var o konuları gördükçe telefondan soğuyorum
hangi programla oluyor hocam rootsuz?Programla falan zaten uygulamalari sd karta taşimak oluyor..karar senin ben önerimi yaptim)
anladım hocam peki rootlu hangi uygulama ile hafıza kartına taşıyabiliriz?Root gerek
Ekranina bişey diyemem mukemmel degil cok kotude degil normal bi ekran soluk falan anlamiyorum zaten sen git bi eline al bak..oyun oynamayi seviyorsan zaten wp8i listeden cikar ve sp daha iyi oyun konusunda moto g-den..1gb ram,adreno 320 her turlu oyunda goturur seni kasma falan olmaz..8gb evet ama sd kart ne icin?? Moto gde sd kart desteginin olmadiyini biliyorum.şimdi sp nin bir inceleme videosunu izledim resmen telefondan soğudum ekranı soluk 8gb hafıza bana yetmez çünkü ben yaklaşık 10 oyun yükleyeceğim şimdi ciddi ciddi moto g yada bir wp8 düşünüyorum
Sen root yap zaten o program falan kolay googlede ara bulursun ben silmişim programi ismide aklimda degilanladım hocam peki rootlu hangi uygulama ile hafıza kartına taşıyabiliriz?
Ekranina bişey diyemem mukemmel degil cok kotude degil normal bi ekran soluk falan anlamiyorum zaten sen git bi eline al bak..oyun oynamayi seviyorsan zaten wp8i listeden cikar ve sp daha iyi oyun konusunda moto g-den..1gb ram,adreno 320 her turlu oyunda goturur seni kasma falan olmaz..8gb evet ama sd kart ne icin?? Moto gde sd kart desteginin olmadiyini biliyorum.
Root yaparsin işte ne sorun olurki
Motorola Moto G 4G versiyonu çıktı SD kart desteği var. Türkiye'ye gelir mi bilmem ama gelirse 750-800 lira arasında rakipsiz olur. Haberin olsun.
SP alabilirsiniz. Ama WP'yi de tavsiye ederim. 1320 aldınız mı 2 gün bataryayı götürenler var çok fazla gidiyor yani. 1320 alın rahatınıza bakın derim.
Doğru haklısınız o zaman SP alınilk kez android telefon alacağım şimdi rootlarsam garanti dışı falan kalıyormuş onunla uğraşamamama sanırım sp alacağım özellikle şu videoyu izledikten sonra
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
benim en fazla 1 ay içinde telefon almam gerek sd kart benim için fazla önemli değil çünkü telefona sadece 200 tane müzik atarım biter belki biraz duvar kağıdı yani 1-2 gb kullanırım onun dışında fu ll oyun yüklerim
batarya önemi değil benim için çünkü genelde evde oluyorum günlük 4-5 saat dışarda oluyorum o saatler içinde telefonla uğraşmaya vaktim bile olmuyor ve 1320 çok büyük tablet gibiama yinede yorumunuz için teşekkür ederim bu fiyata güzel wp bulamadımki 820 ve 920 eskidi diğer telefonların rami düşük 925 falanda çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?