xperia s ve 3 saatte dolan batarya

Sponsorlu Bağlantılar

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
xperia s ve 3 saatte dolan batarya
meraba arkadaşlar 4 gün önce xperia s aldım jelatinin üstünde bile 30 dk şarj gibi bi işaret vardı sony xperiaların şarjının yarım saate doldugunu duymuştum ve sony almamdaki en büyük etken buydu ama telefon 3 saate yakın bi sürede tamamen şarjını tamamlıyor şarj cihazı olarak kutudan çıkan usb kablosu ve pirize takılan adapter i kullanmaktayım başka xperia s kullanıcı var mı daha kısa süre de şarj eden ??? bu süre normal mi yoksa telefon mu bozuk çıktı akım vs gibi bir arza mı mevcut ?

ka_za

ka_za

Üye
meraba arkadaşlar 4 gün önce xperia s aldım jelatinin üstünde bile 30 dk şarj gibi bi işaret vardı sony xperiaların şarjının yarım saate doldugunu duymuştum ve sony almamdaki en büyük etken buydu ama telefon 3 saate yakın bi sürede tamamen şarjını tamamlıyor şarj cihazı olarak kutudan çıkan usb kablosu ve pirize takılan adapter i kullanmaktayım başka xperia s kullanıcı var mı daha kısa süre de şarj eden ??? bu süre normal mi yoksa telefon mu bozuk çıktı akım vs gibi bir arza mı mevcut ?
Sana kim söyledi yarım saatte dolduğunu

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
nerden duydum hatırlamıyorum ama öyle duyguma ıo kadar çok eminim ki bu yüzden şarj süresi olarak yoğun kullanımda bir günü çıkarmadını bildigim halde xperia s aldım yarım saat de dolan hızlı şarj ile bunun sorun olmayacagını düşünmüştüm ama telefon 3 saate yakın sürede doluyor bi arkadaşım samsung galaxy note var ve şarjının 1.5 saatte doldugunu söylüyor benimkiin yarısı kadar bir sürede özellikle de benim bataryadan daha yüksek bi batarya olmasına ragmen durum böyle ne yapacagımı şaşırdım garantiye göndermeyi düşünüyorum o olamzsa vip ceo kasko aldım oraya da gönderebilirim ama telefon bozuk mu değil mi bilemiyorum 3 saat te dolması normal mi?

ka_za

ka_za

Üye
nerden duydum hatırlamıyorum ama öyle duyguma ıo kadar çok eminim ki bu yüzden şarj süresi olarak yoğun kullanımda bir günü çıkarmadını bildigim halde xperia s aldım yarım saat de dolan hızlı şarj ile bunun sorun olmayacagını düşünmüştüm ama telefon 3 saate yakın sürede doluyor bi arkadaşım samsung galaxy note var ve şarjının 1.5 saatte doldugunu söylüyor benimkiin yarısı kadar bir sürede özellikle de benim bataryadan daha yüksek bi batarya olmasına ragmen durum böyle ne yapacagımı şaşırdım garantiye göndermeyi düşünüyorum o olamzsa vip ceo kasko aldım oraya da gönderebilirim ama telefon bozuk mu değil mi bilemiyorum 3 saat te dolması normal mi?

Fazlasıyla normal 2.5 - 3 saat. Yarım saatte dolma diye bir olay olduğunu hiç sanmıyorum öyle birşey olsa başka telefon satılmaz. Telefonundada bir sorun yok bosuna ugrasma garantiyle.

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
yok mu daha kısa sürede şarj eden ?? yalnızxa xperia s kullanıcıları yorum yapsın

skywalker06

skywalker06

Üye
Kuzenimde xperia ion var oda öyle geç şarj olduğunu söylemişti bildiğim kadarıyla xperia s ve ion un özellikleri hemen hemen aynı ben olsam telefonu iade edebiliyorsam ederim gider başka bir cihaz alırım birde sony ericsonun şu kötülüğüde var batarya çıkmıyor samsung'da öyle bişey yok yedek batarya taşıyıp değiştirebiliyorsun yada piyasada bulabilirsen yüksek amperli batarya alıyorsun o yüzden iade et değiştir derim xperia s'i benden sana tavsiye kuzenime bile ion alma dedim dinlemedi beni sonradan pişman oldu

restmod

restmod

Üye
Yarim saatte sarj olayi xperia arc s de var xperia s de degil diye biliyorum

sinan627

sinan627

Üye
    Konu Sahibi
telefonu gittim aynı ürünle değiştirdim birkaç sat önce yenisini verdiler bu kez beyaz rengini tercih ettim bakalım bu kez herhangi bir sorunla karşılaşacak mıyım

ka_za

ka_za

Üye
telefonu gittim aynı ürünle değiştirdim birkaç sat önce yenisini verdiler bu kez beyaz rengini tercih ettim bakalım bu kez herhangi bir sorunla karşılaşacak mıyım

Şarj işi noldu peki?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bende kullandim . Orijinal şarj aleti 1.5 saatte en fazla doldururdu . Ya o kadar sürer ya sürmez .
3 saat imkânsiz ötesi yani .

adam john

adam john

Üye
bende xperia p var 1 saatte doluyor o üzerinde yazan açmadan önce 30 dk şarj edin yazısıydı :)
eğer daha kısa süre dolsun istiyorsan şarj aletini değiştir üzerinde 300 mA yazanlardan al..

hans_molger

hans_molger

Üye
Xperia S Kullanicisiyim Telefonu halaa cözmüs Degilim Fabrika Ayarlarina sifirlayinca sürekli Telefon Degisiyor İlk Aldigimda Hatta ilk Sarjimda 3 saate Yakın Dolmustu Lakin Ben Priz Degil Bilgisayardan USB ile Sarji Doldurdum Hep Hic priz Kullanmadim.Snra Bi olay oldu telefonu sıfırlamak zorunda kaldım 3 saatte dolan sars 1.5 saate düstü suanda 30 dk dediginiz gibi sarjim tamamlaniyor bu bana garip geldi pilini degistirmeyi düsünüyordum ama 30 dkda dolan sarj normal 1 gün yetiyor bana.yani dedigim bi kac kere fabrika ayarlarina sifirlayinca telefon degisiyor :D

İhtiyar.

İhtiyar.

Üye
ben xperia s kullanıcısıyım, 1360 liraya almıştım bir ay önce. telefondan memnunum hiç bir sıkıntı yok şarjı 1 saat sürmüyor mesela yüzde 10 falan kalınca o kırmızı ışık yanıp sönmeye başlaınca takıyorum yaklaşık 50 dakika gibi bir sürede tam doluyor. bilgisayarla oyalanırken bir bakıyorum dolmuş ne çabuk doldu dediğim oluyor bazan.
hazlihazırda konu açılmışken buradan tavsiyedede bulunalım ipone falan bulaşmayın sıkıntısı bitmez onların paylaşım yok, telefon kapanınca bilgisayarla tanıttırıp açacaksın herseferde falan filan.ipone almayın benden size can kurtaran bir öneri.

dediğim gibi xperia s alın, ha ben biraz acele ettim üzerine bi 500 lira koyup Z sinide alsam olurmuş ama hayırlısı. fazlasıyla memnunum telefondan.
selametle ..

Invoke

Invoke

Üye
Xperia S Kullanicisiyim Telefonu halaa cözmüs Degilim Fabrika Ayarlarina sifirlayinca sürekli Telefon Degisiyor İlk Aldigimda Hatta ilk Sarjimda 3 saate Yakın Dolmustu Lakin Ben Priz Degil Bilgisayardan USB ile Sarji Doldurdum Hep Hic priz Kullanmadim.Snra Bi olay oldu telefonu sıfırlamak zorunda kaldım 3 saatte dolan sars 1.5 saate düstü suanda 30 dk dediginiz gibi sarjim tamamlaniyor bu bana garip geldi pilini degistirmeyi düsünüyordum ama 30 dkda dolan sarj normal 1 gün yetiyor bana.yani dedigim bi kac kere fabrika ayarlarina sifirlayinca telefon degisiyor :D

30dkda doluyor, 1gün gidiyorsa hiç sorun yok, değiştirme pili =)

- - - Eklendi - - -

bende xperia p var 1 saatte doluyor o üzerinde yazan açmadan önce 30 dk şarj edin yazısıydı :)
eğer daha kısa süre dolsun istiyorsan şarj aletini değiştir üzerinde 300 mA yazanlardan al..

Aynen o 30dk şarj et yazısıdır.

- - - Eklendi - - -

Bende Ray var 1saat civarı şarj oluyor.

Üst Alt